Shadow

Jose Mourinho råder Roma-spillere til å dykke mer etter at laget nektet straff: “Vær en klovn”


Roma-sjef Jose Mourinho sa at spillerne hans burde dykke for å vinne flere straffer etter at laget hans ble nektet et straffespark i 1-0-tapet mot Atalanta søndag.

Mourinho ble utvist for dissens etter at dommer Daniele Chiffi vinket bort krav om straffe etter et møte mellom Romas Nicolo Zaniolo og Atalantas Caleb Okoli.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Roma klarte ikke å finne et svar på Giorgio Scalvinis mål i det 35. minutt, og etterpå antydet Mourinho at de ville hatt bedre hell hvis ikke Zaniolo hadde prøvd å holde seg på beina.

“Det var en veldig klar straffe,” sa Mourinho. «Jeg spurte dommeren etterpå hvorfor, og ba ham være tydelig med meg på at det var fordi Zaniolo ikke gikk ned.

“Så derfor må jeg endre rådene mine til spillerne mine, jeg må fortelle dem at de ikke prøver å holde seg på beina, ikke spill ballen, vær en klovn slik mange som dykker som om de svømmer pool gjør i denne ligaen, for det er tydeligvis slik du får straffer.”

Nederlag på Stadio Olimpico gjorde at Roma ble nummer seks på Serie A-tabellen, med 13 poeng fra de syv første kampene.

Paulo Dybala trakk seg ut av oppvarmingen med skade, og Mourinho sa at laget hans savnet den argentinske landskampens skarpe spill.

“Det gikk dårlig fordi vi tapte en kamp som vi burde ha vunnet lett, med tanke på måten vi spilte på,” sa Mourinho.

“Hvis vi kan forestille oss denne dominansen vi hadde i den siste tredjedelen, med mange skapte sjanser, kan vi spekulere i at med Paulo på banen kunne det ha vært annerledes.”Kilde