Shadow

Ikke alle vinnere vinner mesterskap


Den avsluttende resultattavlen trenger sin vinner og taper, men ingen enkelt utfall vil noensinne definere deg.

Hei gutt,

Jeg vet at dette ikke er slik du tegnet det opp i hodet ditt.

I hodet ditt kastet du og lagkameratene utstyret ditt i luften og løftet mesterskapstrofeet til tak for alle oss gale foreldre å fange med mobiltelefonene våre. I tankene dine skulle du feire med trenerne og vennene dine som mestere.

Men i stedet så du det skje fra den andre enden av isen – eller så på hva du kunne med lavt hode.

Jeg vet det svir. Det var hjerteskjærende å se skuffelsen i ansiktet mens du skøytet tilbake mot garderoben, og å føle tristheten i klemmen etter kampen var mageløs. Jeg vet hvor gjerne du ville ha denne, og jeg ville gitt hva som helst for at du skulle kunne leve ut drømmen din.

Men la meg fortelle deg ungen, dette var ikke det første tårevåte tapet jeg har vært vitne til, og jeg vet at det ikke vil være det siste.

Det kan ta litt tid, men jeg lover deg at du vil gå forbi dette tapet. Følelsen av å være oh, så nær, vil kanskje aldri forsvinne, men til slutt vil den bli overveldet av gode minner fra lagets reise til dette punktet og opplevelsen av helgen. Og for et travelt det har vært å se deg og teamet ditt komme sammen slik de gjorde!

Jeg meldte deg ikke på hockey for å vinne mesterskap. Det er faktisk ikke derfor du ønsket å spille til å begynne med heller. Jeg husker det gikk omtrent slik:

«Mamma, kan jeg være så snill å spille hockey med Jack og Lucy? Pleeeeeease.”

Mens du ønsket å begynne med hockey for å spille med vennene dine – en grunn jeg håper alltid holder deg i spillet – tro det eller ei, meldte jeg deg på disse tapende øyeblikkene så mye som noe annet.

Jeg vet at du kommer til å himle med øynene og stønne “å mamma” av denne, men jeg setter deg inn i hockey for livsleksjonene du kommer til å lære på veien (fordi, ja gutt, du lærer noe ).

Å vinne er gøy, misforstå meg rett. Og jeg vil at du skal nyte en seier og sikte på den hver sjanse du får. Men å vinne lærer deg ikke hvordan du kan vokse. Det er jakten på suksess, og oppturer og nedturer underveis, som er den sanne verdien av sport.

Som vi så med laget ditt denne sesongen, er det lett å være spent på å gå til banen, jobbe hardt for å forbedre seg og være en god lagkamerat når laget ditt ruller. Det er når du møter tøffe tap, utfordringer og til og med direkte kamp at du virkelig lærer om deg selv og hva som skal til for å lykkes i livet.

Så kompis, du tapte. Og jeg skulle virkelig ønske dere ikke måtte føle det som dere gjør akkurat nå, og jeg skulle ønske dere ble kronet til mestere fordi dere alle jobbet så hardt for det. Men med måten du konkurrerte til siste slutt og representerte samfunnet ditt, kunne jeg ikke vært stoltere av deg.

Den avsluttende resultattavlen trenger sin vinner og taper, men ingen enkelt utfall vil noensinne definere deg.

Du kommer ikke alltid til å være på den vinnende siden, uansett hvor hardt du prøver. Men å lære å tape med ynde, å plukke opp deg selv og lagkameratene dine og vite at du prøvde ditt beste, er like stor belønning som et førsteplasstrofé i mine tanker.

Så haken opp, gutt. Dere hadde en utrolig sesong. Takk for at du lot pappa og jeg være en del av det. Vinn eller tap, vi kan ikke vente til neste år.Kilde