Shadow

Idrettsutøvere å se på: Simone Manuel


I Rio ble Manuel den første svarte kvinnen som vant et individuelt svømmegull, og la til ytterligere tre medaljer på disse lekene. Hun fulgte opp Rio-prestasjonene sine med fem gull ved verdensmesterskapet i 2017, selv om bare ett kom i et individuelt arrangement (100m fristil, hvor hun er regjerende olympisk mester).

Manuel fullførte sin kollegiale svømmekarriere ved NCAA Championships 2018, hvor hun hjalp Stanford med å vinne sin andre strake tittel. Med kallenavnet “Swimone” (eller noen ganger “Chef Swimone”), kommer Manuel fra en atletisk familie – begge hennes eldre brødre og faren hennes spilte college-basketball. Simone tok balletttimer i 10 år som barn, og synes det har vært nyttig med balansen, smidigheten og kjernestyrken.

Da hun signerte med draktsponsoren TYR i 2018, la hun til en enestående inkluderingsrytter til kontrakten sin som krever rollebesetning og mannskap involvert i produksjonsprosessen for å møte et gitt nivå av mangfold. Manuel er kjent for sin støyende personlighet og har en tendens til å bryte inn i sang med regelmessighet, vanligvis Beyonce eller Mariah Carey.

Besøk Simones Team USA-profil

idrettsutøver info

Sport Svømming
Høyde 5’10”
Vekt 160
Fødselsdato 2. august 1996
Hjemby Sugar Land, TX
Nåværende bosted Stanford, CA
Trivia

Under utsettelsen av spillene har Simone begynt å meditere for å hjelpe henne med å få et mentalt forsprang i forhold til konkurrentene for 2021-lekene.Kilde