Shadow

Idrettsutøvere å se på: Caeleb Dressel


Etter å ha vunnet to stafettgull i Rio, har Dressel blitt en internasjonal styrke; han vant syv gullmedaljer på verdensmesterskapet i 2017 (som gir Michael Phelps rekord for flest gull ved ett enkelt verdensmesterskap), inkludert tre på én natt – en bragd som aldri før hadde blitt oppnådd.

Dressel ble proff i 2018 etter sin seniorsesong i Florida. Dressel – den stolte eieren av et svart laboratorium ved navn Jane – bærer rundt på en blå bandana, som hadde tilhørt en av hans videregående lærere som døde av kreft i november 2017, på hvert svømmestevne. Hun hadde på seg bandanaen under cellegiftbehandlingene, og Dressel planlegger å bære bandanaen med seg på møter i overskuelig fremtid.

Etter et vanskelig 2018 der han slet i bassenget mens han prøvde å balansere forpliktelser som profesjonell utenfor bassenget, ser han ut til å legge til medaljefangsten sin ved verdensmesterskapet i 2019.

Besøk Caelebs Team USA-profil

Sport

Svømming

Høyde

6’3″

Vekt

190

Fødselsdato

16. august 1996

Hjemby

Green Cove Springs, FL

Nåværende bosted

Gainesville, FL

Trivia

Dressel har en ørn, gator og bjørn over hele venstre øvre arm. Dressel sier at ørnen representerer Jesaja 40:31, et av hans favoritt bibelvers, og at ørnen representerer hans alun, University of Florida Gators.Kilde