Shadow

Fotballklubb administrerer 55 lagnettsteder gjennom en enkelt plattform


Rachael Cooper, en tidligere divisjon I fotballspiller for kvinner, begynte i Sporting Arkansas som trener i 2014 og fungerer også som klubbens driftsleder. Hennes tilsynelatende uendelige liste over oppgaver inkluderer drift av hovedkontoret, policyutvikling, sponsing, pengeinnsamling, PR og administrasjon av klubbens nettside.

Rachel Cooper

Navn: Rachael Cooper

Organisasjon: Sporting Arkansas fotballklubb

Stilling: Driftsleder

SportsEngine-verktøy som brukes: Påmelding, Ligaledelse, Frivilligledelse

Hva hun var oppe mot

Sporting Arkansas har mer enn 450 konkurransespillere på heltid og tilbyr tjenester til mer enn 3000 idrettsutøvere gjennom leire og ligaer – Cooper trengte en intuitiv måte å samle inn, legge inn, organisere og dele viktig informasjon og frivillige oppgaver på.

Hva SportsEngine gjorde for å hjelpe

Sporting Arkansas Soccer Club valgte SportsEngine for å utstyre sine ansatte med ligaadministrasjonsverktøy, gi online registrering, lage en liganettside og individuelle lagsider og hjelpe til med å organisere frivillige oppgaver.

Hva innvirkningen var

Livet har blitt mye mer effektivt for Cooper, ettersom hun har gjort mye bruk av SportsEngine-plattformen.

Cooper ble raskt en erfaren veteran da hun fikk i oppgave å lage 55 individuelle lagnettsteder ved å bruke League-verktøyet. League hjelper administratorer med å organisere og administrere hele ligaen gjennom en enkelt plattform, slik at de kan lage individuelle klubbsider, administrere sesonger, legge ut sanntidsscore og statistikk, dele stillinger og mer.

Med så mange separate lag bruker Cooper SportsEngines massescoringsfunksjon for å oppdatere poeng, plassering og statistikk. “Jeg henter målkortene to ganger i uken, og skriver deretter inn alle poengsummene,” sier Cooper. «Massescoring sparer meg for mye tid. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg ellers ville gjort det.»

Sporting Arkansas bruker også verktøyene for registrering og frivillig administrasjon (Dibs). Registrering lar familier og idrettsutøvere registrere seg for sesonger, turneringer og arrangementer fra hvilken som helst enhet. Når deltakerne har registrert seg, kan de enkelt sorteres på lister av administratorer.

Med 55 lag og utallige klubbarrangementer er Sporting Arkansas avhengig av innsatsen fra frivillige. For å sikre at hver oppgave dekkes, bruker Cooper frivillighetsadministrasjonsverktøyet for å holde frivillige organisert og koblet sammen. SportsEngines verktøy for frivillig administrasjon flytter hele registreringsprosessen for frivillige på nettet, slik at enkeltpersoner kan velge oppgaver de kan fullføre og gir administratorer full oversikt over hele prosessen.

Cooper har en stor jobb, og ved hjelp av SportsEngine er alle oppgavene hennes nå strømlinjeformet og effektive.


“Massescoring sparer meg for mye tid. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg ellers ville gjort det.”Kilde