Shadow

Ex-Man United-stjernen Juan Mata slutter seg til tyrkiske Galatasaray


Galatasaray kunngjorde signeringen av tidligere Manchester United-midtbanespiller Juan Mata på torsdag på en ettårsavtale, med opsjon på å forlenge ytterligere ett år.

Mata (34) flyttet til United fra Chelsea i januar 2014 og spilte 285 kamper, og vant FA-cupen, ligacupen og Europa League i løpet av en åtte år lang periode. En dyktig playmaker, han klarte 51 mål og 47 assists for United.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Jeg føler meg så bra. Jeg er spent og veldig motivert. Jeg er takknemlig for å være her. Alle er veldig vennlige. Jeg gleder meg til å vinne med Galatasaray,” sa Mata i en uttalelse.

“Alle fortalte meg hvilken fin atmosfære dette stedet har. Jeg venter på øyeblikket da jeg skal oppleve dette. Jeg gleder meg til å kjempe foran fansen vår. Galatasaray er laget med størst suksess i Tyrkia. Det er også en klubb som har en plass i fotballens historie. Takk alle sammen for den varme velkomsten.”

Det tyrkiske laget kunngjorde også at de har tatt den argentinske spissen Mauro Icardi fra Paris Saint-Germain på lån for sesongen 2022-2023.

Galatasaray signerte også Uruguays midtbanespiller Lucas Torreira forrige måned på en fireårskontrakt fra Arsenal.Kilde