Everton toppet Fleetwood i Carabao Cup for sesongens første seier, Fulham overrasket

Everton unngikk enhver utglidning da de slo tredjelaget Fleetwood Town 1-0 i Carabao Cup andre runde for å ta sin første seier for sesongen på tirsdag.

Frank Lampards lag var en av 10 Premier League-klubber i aksjon og kom seg videre til runde tre takket være Demarai Grays mål i det 28. minutt.

– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer

Fulham ble brakt tilbake til jorden med et støt etter deres imponerende start på returen på toppturen.

Londonerne gikk ned 2-0 borte til fjerdelags Crawley Town som er 84 plasser lavere på den engelske rangstigen.

Manager Marco Silva gjorde 10 endringer for turen og Crawley utnyttet da Tom Nichols satte inn en åpning i det 16. minutt.

Liverpool-utlånte James Balagizi sørget for 2-0 kort tid etter pause, og vertene holdt på komfortabelt for å få til en baneinvasjon etter sluttsignalet.

Leicester City, som i likhet med Everton har startet sesongen dårlig, fikk litt lettelse da de skrapet gjennom på straffe mot Stockport County etter uavgjort 0-0.

Premier League Bournemouth krevde straffer for å slå ut Norwich City, som rykket ned fra toppklassen forrige sesong.

Norwich var klar for tredje runde da de ledet 2-1 på Carrow Road, men Brooklyn Genesini utlignet på stoppetid før gjestene vant straffekonkurransen.

Steven Gerrards Aston Villa vant 4-1 på tredjelags Bolton Wanderers, Premier League-nykommerne Nottingham Forest lettet til 3-0-seier i Grimsby Town og Wolverhampton Wanderers slo andrelags Preston North End 2-1.

Premier League-nykommerne Nottingham Forest lettet til en 3-0-seier i Grimsby Town og Wolverhampton Wanderers slo andrelagets Preston North End 2-1.

Crystal Palace scoret to sene mål for å vinne 2-0 i Oxford United, mens Brentford vant 2-0 i Colchester United i fjerde lag.

Che Adams opprettholdt scoringsformen med to mål da Southampton vant 3-0 på Cambridge United.

Adams scoret også to ganger i helgen da Southampton slo Leicester.

Premier League-klubber som spiller i europeiske konkurranser er unntatt frem til tredje runde av Carabao Cup.