Shadow

ESPN signerer avtale om å fortsette å kringkaste F1 i USAFormel 1 vil fortsette å bli sendt i USA på ESPN-nettverk de neste tre årene som en del av en ny kontrakt mellom sporten og kringkasteren.

ESPNs reklamefrie presentasjon vil fortsette, med minst 16 løp som sendes på ABC og ESPN hver sesong.

Den nye avtalen inkluderer også ytterligere rettigheter direkte til forbrukeren, slik at ESPN kan rulle ut innhold på forskjellige måter i løpet av de neste tre årene.

Det utvidede forholdet kommer under en høykonjunktur for F1 i USA, med et løp i Miami som slutter seg til timeplanen i år og Las Vegas skal arrangere et nytt løp i 2023.

Den følger også det største amerikanske TV-publikummet for et direkte F1-løp i historien, da gjennomsnittlig 2,6 millioner seere fulgte med for å se årets Miami Grand Prix på ABC.

“Vi er glade for å kunngjøre at vårt partnerskap med ESPN vil fortsette,” sa F1-sjef Stefano Domenicali. “Formel 1 har sett en utrolig vekst i USA med utsolgte arrangementer og rekordhøyt TV-publikum, og tillegget av Las Vegas til kalenderen neste sesong, sammen med Austin og Miami, vil se oss arrangere tre spektakulære løp der.

“ESPN-nettverkene har spilt en stor rolle i den veksten med sin dedikerte kvalitetsdekning. Vi er glade for å utvide forholdet vårt og fortsette å bringe lidenskapen og spenningen til Formel 1 til våre seere i USA sammen.”

Burke Magnus, ESPN-president for programmering og originalt innhold, la til: “Formel 1 og ESPN har vært et sterkt og vellykket team, og vi er glade for å forlenge forholdet vårt. Vi ser frem til å betjene fansen på noen nye og innovative måter i de neste tre årene, mens vi fortsetter å bringe rekkevidden og relevansen til Walt Disney Company-nettverkene og -plattformene til Formel 1.”Kilde