Shadow

Ertende Lewis Hamilton setter en cap på Fernando Alonso spyttet


Lewis Hamilton satte bokstavelig talt et tak på et verbalt spott med Formel 1-rival Fernando Alonso i et ertende innlegg på sosiale medier tirsdag.

Alonso, en tidligere lagkamerat og andre verdensmester, hadde stemplet briten som en idiot etter en kollisjon i første runde under forrige søndags belgiske Grand Prix.

Mercedes’ syv ganger verdensmester Hamilton tok på seg skylden for hendelsen som avsluttet løpet hans, men sa til journalister at han ikke ville snakke med Alpines Alonso etter hva spanjolen hadde sagt om ham.

Alonso hadde også erklært over teamradio, i en melding sendt til et verdensomspennende TV-publikum, at vinneren av rekorden 103 løp “bare vet hvordan han skal kjøre og starte på første (plass)”.

Hamilton la ut i en Instagram-historie et klipp av den doble verdensmesteren Alonso som ber om respekt for «F1-familien» og fulgte det opp tirsdag med en melding til sine 29 millioner følgere.

“Selv om helgen ikke ble slik vi ønsket, var det så godt å være tilbake på jobb etter en fantastisk pause. Jeg elsker jobben min, teamet mitt, og jeg elsket energien på Spa,” sa han på Instagram.

“Takk til teamet for alt det harde arbeidet og takk til fansen som kom ut for å vise kjærlighet, jeg setter pris på dere.”

Ordene ble ledsaget av et bilde av en signert caps med “To Fernando” på.

Hamilton og Alonso var McLaren-lagkamerater i en stormfull 2007-sesong, britens debutår, der begge endte på poengnivå og gikk glipp av tittelen med ett enkelt poeng til Ferraris Kimi Raikkonen.

Hamilton vant deretter sin første tittel med McLaren i 2008, med Alonso tilbake på RenaultKilde