Shadow

Er Safe Trap STA 25 verdt pengene?

Safe Trap STA 25 er en ganske ny muse- og rottefelle som er kommet på markedet i Norge. Den ligner mye på den kjente Goodnature a24 musefellen, men den har noen forbedringer som a24 mangler.

Safe Trap STA 25 er akkurat nå på tilbud

Goodnature a24 var revolusjonerende da den kom, og den fikk raskt en høy status som en god musefelle nog rottefelle. Men det var noen ting som gjorde den mindre effektiv enn den kunne vært. Blant annet er det slik at musen eller rotten må krype opp i et mørkt hull. Det er noe de kan være litt skeptiske til.

Der er Safe Trap STA 25 bedre. Den har nemlig en gjennomsiktig propp øverst, og det gjør at dagslys og annet lys lyser opp “hulen” som musene må krype opp i. Det er mer naturlig for gnagerne. De føler seg mer bekvemme med det. Der har de danske produsentene gjort en virkelig god jobb.

Safe Trap STA 25 har også en digital teller. Det er nemlig vanskelig å vite hvor mange mus eller rotter den har avlivet siden sist du var der. Men med STA 25 er dette veldig enkelt. Det er bare å åpne Safe Trap appen på mobilen din, og deretter holde mobilen inntil toppen av fellen. Da får du ut tall på hvor mange slag (avlivninger) fellen har gjort på siste gasspatron, og dermed hvor mange slag du har igjen med gass.

Pris og tilbud på Safe Trap STA 25

I tillegg er STA 25 rimeligere priset. Veiledende pris i Norge er rundt 2500-2600 for 1 stk felle, uten noe særlig utstyr. Men på Skadedyrproffen.no så kan du få et kjempegodt tilbud. I skrivende stund koster fellen kun 1890,- der, og da i en komplett palle med stativ, 3 stk gasspatroner, og med et profesjonelt åte.

I tillegg så er det opplyst om at det kommer ytterligere bedre tilbud på pakker av 2, 3 og 4 stk av dem.

Når du har museproblem eller rotteproblem så er Safe Trap STA 25 en type multikill felle som vil hjelpe deg. Den er svært lavt priset, er solid, er lettbrukt og den er effektiv.