Shadow

Diego Costa fullfører overgangen til Wolves på fri transfer


Den tidligere Chelsea-spissen Diego Costa har fullført en overgang til Wolverhampton Wanderers på en gratis overgang, meldte Premier League-klubben mandag.

Costa, som hadde vært uten klubb siden han forlot det brasilianske Atletico Mineiro i januar, ble først nektet arbeidstillatelse da søknaden hans ikke oppfylte poengkriteriene, men ble akseptert etter anke.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Wolves ble stående kort etter spiss etter at den nye Sasa Kalajdzic pådro seg en leddbåndsskade i kneet under sin debut på lørdag, mens Raul Jimenez gikk glipp av de to første kampene av sesongen med en kneskade.

Costa, 33, har tidligere hjulpet Atletico Madrid til LaLiga-tittelen i 2014 før han begynte på en vellykket treårsperiode i Chelsea, hvor han scoret 59 mål på 120 kamper i alle konkurranser og vant to Premier League-titler i 2015 og 2017, også som Ligacupen i 2015.

Han dro for å returnere til Atletico i 2017, men dro i desember 2020 før han returnerte til Brasil i fjor sommer for å bli med Atletico Mineiro.

Costa, som ble født i Brasil, representerte Spania på internasjonalt nivå, og scoret 10 mål på 24 kamper, hans siste opptreden kom under verdensmesterskapet i 2018 i Russland.Kilde