Shadow

Det er aldri for sent å prøve hockey takket være Adult First Goal Program


Å få voksne til å prøve hockey er noe litt annerledes. Vanligvis er det et barn som kan ha en forelder som ønsker å ta ham med til det for å gi ham en sjanse, kontra disse menneskene vil prøve det selv.

Når Andrea Tan kommer seg ut på isen med førstegangsløpere, er reaksjonene hun hører alltid uvurderlige.

“Et av favorittsitatene mine var: ‘Jeg har ventet hele livet på å spille hockey!'” sa Tan. “Mange er veldig glade for å melde seg på og starte hockeykarrieren.”

Northern California Women’s Hockey League (NCWHL) er en av mange voksenhockeyorganisasjoner over hele landet som deltar i USA Hockeys Adult First Goal Program.

First Goal er et tilskuddsbasert gratis program som gir USA Hockey-registrerte voksenhockeyligaer ressurser for å introdusere nye voksne til sporten.

VOKSENS FØRSTE MÅL

En av de store barrierene for voksne som prøver hockey er utgiftene til å kjøpe utstyr. Gjennom First Goal gir ligaer som kvalifiserer til programmet utstyr som lar spillere prøve sporten.

“Adult First Goal-programmet var i hovedsak designet for å utstyre førstegangsspillere med utstyr slik at de kunne prøve hockey gratis, spesielt uten forpliktelsen til å måtte kjøpe utstyr, prøve å finne det for å låne eller noe annet,” sa Katie Holmgren. USA Hockey direktør for programtjenester.

“Hockey er en dyr sport,” sa Tan, som er divisjonskoordinator for NCWHL. «Ligaavgifter er dyre, og da må du få utstyr. Utstyret fra First Goal-programmet går til å hjelpe den økonomiske effekten av det hele på en gang. Vi tilbyr også en betydelig rabatt for nye skatere som registrerer seg for vår liga.»

Da NCWHL ble involvert i AFG for fem år siden, mottok den en stor forsendelse med utstyr fra USA Hockey, inkludert pinner, hjelmer, leggbeskyttere, albuebeskyttere og hansker.

USA Hockey deler ikke bare ut utstyr til organisasjoner som deltar i programmet, for så å fortelle dem lykke til. Det gir andre verdifulle ressurser til ligaene.

“Vi ønsker virkelig å legge grunnlaget for at voksne ligaer kan ha vellykkede arrangementer og øke sine lavere nivåer, for ærlig talt er den største populasjonen av voksne hockeyspillere folkene som begynte å spille det som voksne,” sa Holmgren. “Vi ønsket å gjøre det tilgjengelig for alle, ikke bare barn.”

USA Hockey gir organisasjoner ideer om hvem og hvor de ideelle markedene er å treffe, samt eksempler på e-poster som skal sendes ut.

«Har du noen gang ønsket å prøve hockey? Her er datoen vi gjør det,» sa Holmgren.

HOCKEYHJEM FOR VOKSEN

NCWHL – som går ut av Nazareth Ice Oasis i Redwood City og San Mateo, California – holder Give Hockey a Try Day (GHATD) for å tiltrekke voksne skatere til banen. Ligaen har to økter per år, en hver sesong. Den spenner over to isspor, så arrangementet varer rundt tre timer. Kvinnene går gjennom øvelser i den første halvdelen av økten, og scrimmage på slutten.

“GHATD er et veldig populært arrangement, hver økt er full og har en venteliste,” sa Tan. “Vanligvis melder 30-40 personer seg på for å prøve hockey.”

Holmgren sa at den vanligste tilnærmingen for ligaer som er involvert i Adult First Goal-programmet er å la spillerne gå på skøyter i et Prøv Hockey gratis-arrangement, og så har de muligheten til å melde seg på en fortsettelsesøkt for å lære å spille eller gå til høyre. inn i ligaaksjonen.

NCWHL, som har fire divisjoner, plasserer førstegangsløpere i den grønne divisjonen der 40 prosent av issporene er trening og 60 prosent er spill.

“Gruppene som har størst suksess er de som har et overgangsprogram,” sa Holmgren. «I likhet med ungdomssiden, hvis du har lært å spille. De kom på isen en gang og de elsker det, men hva er neste steg nå? Det er de som har de beste oppbevaringsratene.»

For hvert utsolgt GHATD-arrangement med omtrent 40 spillere i hver økt, melder omtrent 10 til 15 seg på en liga etter en flott førstegangsopplevelse på isen, sa Tan.

I et utradisjonelt hockeymarked som California kan det være en utfordring å få spillere til å prøve hockey. Imidlertid har NCWHL alltid tiltrukket seg mange kvinnelige skatere på forskjellige måter.

“Mange kvinner ønsker å komme seg ut og være aktive,” sa Tan. «Vår er en veldig innbydende liga og også en lærerliga. Våre grønne avdelinger har trenerøvelser, og både grønn og rød divisjon har benketrenere.»

Tan hører stadig positive tilbakemeldinger fra spillere om deres førstegangserfaring med hockey. Disse kommentarene siler alltid tilbake til USA Hockey-hovedkvarteret i Colorado Springs, Colorado, hvor Holmgren elsker å høre at First Goal-programmet går sterkt.

“Det er ærlig talt sannsynligvis den morsomste delen av jobben min er å hjelpe til med å gjennomføre disse arrangementene lokalt,” sa Holmgren. «Å få voksne til å prøve hockey er noe litt annerledes. Vanligvis er det et barn som kan ha en forelder som ønsker å ta ham med til det for å gi ham en sjanse, kontra disse menneskene vil prøve det selv. Det er ikke annet enn smil.”Kilde