Shadow

Daniel De Poli kommer til Liphatech som Business Manager for Latin-Amerika – PCT


MAZATLAN, Mexico – Den 37. kongressen til Asociación Nacional de Controladores de Plagas Urbanas AC (ANCPUAC) ble nylig holdt i Mazatlan, Sinaloa, Mexico. Skadedyrarbeidere i Mexico var i stand til å møte jevnaldrende personlig etter to år med virtuelle møter (et resultat av COVID-19). Programmet var rikt på presentasjoner av interesse for deltakerne, med fremragende deltakelse fra internasjonale foredragsholdere. Innvielsen av arrangementet fant sted samme dag som den internasjonale skadedyrbekjempelsesdagen (6. juni).

Det var ansikt til ansikt og fjernmøter med delegater fra andre land. Michael Bentley, PhD, presenterte på vegne av NPMA og han diskuterte innsatsen til National Pest Management Association (NPMA) for å utvikle materialer på spansk for å spre seg i regionen.

Det var et spesielt øyeblikk siden det endelige dokumentet til International Standards for Pest Control Industry ble presentert. Bentley, Moisés Capetillo og Benjamín Gómez presenterte dokumentet utviklet av Global Industry Coalition. Dette dokumentet presenterer standardene som alle skadedyrbekjempere bør referere til. Global Coalition har utviklet noen essensielle punkter som industrien krever av de som jobber i denne bransjen profesjonelt.

Programmet inkluderte flere foredragsholdere, inkludert Yuridiana Sandoval, som presenterte endringer i menneskelige ressurser. Et høydepunkt var deltakelsen til Carlos García Fernandez, hvis CV er allment anerkjent for de ulike stillingene han har hatt i offentlig administrasjon og privat sektor. Han presenterte det juridiske rammeverket, konkurranseevnen og rettsstaten i nasjonen.

Kongressen hadde et veldig aktivt kommersielt område, som tillot interaksjon mellom kunder og leverandører, sårt tiltrengt etter pandemien, mer enn 37 stands ble presentert.

Programmet ble delt inn i to områder: det ene teknisk og det andre administrativt. Emner inkludert: Hvordan administrere arbeidsteam; lederens roller; teamledelse; risikoanalyse; vektorhåndtering, PPE, veggedyrhåndtering, kakerlakkkontroll med pyretriner, IPM med helhetlig syn og gnagere.

Dette var noen av de mange temaene som ble diskutert på kongressen, som hadde deltagelse av nesten 500 kongressmedlemmer og kvinner, på stedet til CID CASTILLA Headquarters Hotel.

Styret i ANCPU AC takket Rafael Arambula for hans mangeårige tjeneste som president, avsluttet sin periode i 2022 og overlot stillingen til Mario Aguilar Parra, med hjelp av hans rådgivere Ignacio Martínez Gonzalez og Jorge Larregoitia.

Kongressen ble avsluttet 10. juni med en herlig gallamiddag og invitasjon til å møtes igjen i 2023.

Innlegget Daniel De Poli slutter seg til Liphatech som Business Manager for Latin America – PCT dukket først opp på Home Guide.