Shadow

Cristiano Ronaldos Man United-fremtid: Klubbens faste nr. 7 vil forbli til tross for holdningsbekymringer


Manchester United står fast på at Cristiano Ronaldo ikke vil forlate før overgangsfristen til tross for økende bekymring i klubben om at ønsket om å flytte blir en negativ innflytelse i garderoben, har kilder fortalt ESPN.

United avfeide rapportene søndag om at de vurderer å kansellere Ronaldos kontrakt for å la 37-åringen bli med en annen klubb gratis.

Martinez sine problemer på Ten Hag? Talepunkter fra helgen
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Men det er en økende følelse fra noen i klubben om at United bør være åpne for å la ham flytte, selv om det betyr å forlate troppen som mangler spiss.

Kilder har fortalt ESPN at Ronaldo har trent godt siden han kom tilbake til troppen, men har ikke lagt skjul på at han er interessert i et trekk under interaksjonene rundt Carrington, Uniteds treningsbane.

Det har skapt bekymring for om han er forpliktet til saken på et tidspunkt da Erik ten Hags lag står overfor en kamp for å stabilisere sesongen etter rygg mot rygg tap mot Brighton og Brentford.

Ronaldo startet 4-0-nederlaget på Gtech Community Stadium på lørdag, men var synlig misfornøyd da han forlot banen etter sluttsignalet og ble sett protestere med medlemmer av trenerteamet før han gikk forbi manager Ten Hag.

Kilder har fortalt ESPN at Ten Hag er spesielt bekymret for eventuelle negative faktorer som påvirker ånden i garderoben, etter å ha blitt svært klar over at selvtilliten og selvtilliten er skjør etter en katastrofal kampanje forrige sesong.

Nederlenderen kan stå overfor et dilemma om hvem han skal velge på forhånd for Liverpools besøk på Old Trafford 22. august etter at Anthony Martial kom tilbake til trening.

Martial imponerte under preseason i fravær av Ronaldo, men gikk glipp av sesongens to første kamper med en hamstringskade.

Ten Hag er fortsatt opptatt av å styrke sin spisslinje før overgangsfristen – selv om Ronaldo blir – ved å signere en reservespiss og en allsidig spiss.

PSV Eindhoven-vingen Cody Gakpo og Atletico Madrid-spissen Alvaro Morata er to navn i rammen, men det er fortsatt en motvilje mot å bruke for mye penger på andre avtaler mens United fortsatt er i jakten på toppmålet Frenkie de Jong.

I mellomtiden har United-kilder fortalt ESPN at samtalene “skrider frem” med Adrien Rabiots representanter om et skifte fra Juventus mens Ethan Laird, 21, har signert en sesonglang låneavtale med QPR.Kilde