Shadow

Cristiano Ronaldo returnerer til Manchester United-trening, kan gjøre Europa League-comeback


Cristiano Ronaldo har returnert til førstelagstrening med Manchester United og er i kamp for å møte FC Sheriff i Europa League på torsdag, har kilder fortalt ESPN.

Ronaldo ble droppet for 1-1 uavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge lørdag etter å ha nektet å komme på som innbytter under seieren over Tottenham Hotspur.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Ronaldo, 37, fikk beskjed om å trene alene med treningstrener på fredag, men fikk lov til å bli med i troppen igjen på tirsdag før kampen mot FC Sheriff.

Kilder har fortalt ESPN at Ten Hag og Ronaldo var i “konstant dialog” i løpet av helgen, og det var ingen oppgjørssamtaler på treningsplassen tirsdag morgen.

United-troppen fikk en fridag på mandag, men ble bedt om å rapportere på tirsdag for å begynne forberedelsene til Europa League-gruppe E-oppgjøret.

Ten Hags lag er nummer to, tre poeng bak Real Sociedad, med to kamper igjen.

Kilder har sagt til ESPN at Ten Hag er glad for at problemet med Ronaldo er løst med både nederlenderen og Portugal-spissen som nå er ivrige etter å gå videre.

Da han snakket på en pressekonferanse fredag, insisterte Ten Hag på at Ronaldo ville forbli “en viktig del” av troppen hans.

Han sa: “Det vi sa i uttalelsen er at Cristiano fortsatt er en viktig del av troppen og jeg stoler på ham resten av sesongen. Vi ønsker å oppfylle ambisjonene våre.

“Det jeg sa er at jeg ikke vil savne ham. Jeg vil at han skal være i troppen og være involvert i hver kamp, ​​fordi han har en innvirkning.”

Ronaldo har scoret to mål på 12 kamper så langt denne sesongen, inkludert hans 700. klubbkarrieremål i 2-1-seieren over Everton på Goodison Park.

Etter kun å ha startet to Premier League-starter så langt denne sesongen, har han imidlertid blitt koblet til en flytting fra klubben i overgangsvinduet i januar.

United har bare seks kamper igjen før pause for VM i Qatar.Kilde