Shadow

Cristiano Ronaldo kan passe inn i Manchester United-systemet


Erik ten Hag sa at Cristiano Ronaldo fortsatt har en fremtid under seg i Manchester United til tross for at han droppet spissen for seieren over Liverpool på Old Trafford mandag.

Ronaldo satt igjen på benken da United overveldet Jurgen Klopps side med en 2-1-seier takket være mål fra Jadon Sancho og Marcus Rashford.

Sancho og Rashford var en del av en frittflytende front-tre sammen med Anthony Elanga, men Ten Hag tror Ronaldo kan bli innlemmet i systemet hans.

– Olley: United slo Liverpool for å kickstarte Ten Hag-æraen med stil
– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer

– Alt du trenger å vite om Man United signering av Casemiro

“Jeg tror han kan,” sa United-manageren, som hentet Ronaldo inn som innbytter i det 86. minutt. “Hele karrieren under flere ledere gjorde han, flere stiler og systemer. Han har alltid prestert, så hvorfor kan han ikke gjøre dette?

“Alder hans er ikke et problem. Hvis du er god nok og du er gammel og du fortsatt leverer prestasjoner, er du også god nok.”

Ronaldo var en av fire endringer gjort av Ten Hag etter et ydmykende 4-0-tap mot Brentford, med kaptein Harry Maguire, Luke Shaw og Fred også falt på benken.

“Vi har en tropp og en måte å spille på, med stil, men også en spilleplan,” sa Ten Hag på spørsmål om årsakene bak lagvalget hans. “Du ser på hva som er den beste tilnærmingen for kampen. Vi trenger en tropp fordi vi har mange kamper å dekke, så vi lager et lag ut av troppen, vi holder sammen som en tropp og vi oppnår mye. Jeg er trygg på at.”

Ten Hag er satt til å ha nysigneringen Casemiro tilgjengelig når han tar laget sitt til Southampton på lørdag. Den brasilianske midtbanespilleren så på fra tribunen etter å ha blitt avduket på banen før avspark mot Liverpool og er i kø for å få sin debut på St Mary’s.

“Han har vunnet så mange trofeer i karrieren,” sa Ten Hag. “Han kjenner veien, hvordan du vinner kamper og hvordan du vinner trofeer. Vi har flere spillere som allerede har vunnet trofeer i karrieren.

“Det må være en veiledning for resten av laget, slik at de vet og forstår hvordan de kan vinne ting.”Kilde