Shadow

Cristiano Ronaldo ble kastet fra Manchester United-troppen mot Chelsea etter å ha forlatt Tottenham-kampen tidlig


Manchester United-manager Erik ten Hag har fjernet spissen Cristiano Ronaldo fra troppen for å møte Chelsea på lørdag som straff for hans tidlige utgang under seieren over Tottenham Hotspur.

Ten Hag har tatt avgjørelsen etter at Ronaldo forlot Old Trafford før slutten av 2-0-seieren over Spurs onsdag.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Ronaldo trente ikke med førstelagstroppen torsdag og forventes ikke å komme tilbake til gruppen før mandag.

Kilder har fortalt ESPN at klubben har støttet handlingen utført av Ten Hag, men insisterer på at 37-åringen fortsatt er “en viktig del av troppen”.

En klubbuttalelse som ble gitt ut torsdag, lyder: “Cristiano vil ikke være en del av Manchester United-troppen til denne lørdagens kamp mot Chelsea. Resten av troppen er fullt fokusert på å forberede seg til den kampen.”

Ronaldo forlot plassen sin på benken for å gå ned tunnelen før fulltids fløyta mot Tottenham, til tross for at Ten Hag hadde ytterligere to bytter tilgjengelig.

Kilder har fortalt ESPN at spissen også forlot stadion og ikke var i garderoben da Ten Hag og spillerne kom tilbake. United har avvist å kommentere rapportene han nektet å komme med da Ten Hag hentet inn Christian Eriksen og Anthony Elanga i det 87. minutt.

Ronaldo rapporterte til Uniteds Carrington treningsbane rundt klokken 10:30 torsdag.

Han hadde samtaler med Ten Hag før nederlenderen bestemte seg for å droppe ham fra troppen for å møte Chelsea på Stamford Bridge.

Det er andre gang Ronaldo blir irettesatt av Ten Hag for å ha forlatt en kamp tidlig.

United-sjefen stemplet oppførselen hans som “uakseptabel” etter at han ble avbildet av å forlate Old Trafford før slutten av en treningskamp før sesongen mot Rayo Vallecano i juli. Ronaldo startet kampen, men ble byttet ut ved pause.

Ronaldo ble også tatt til fange og riste på hodet etter at Ten Hag bestemte seg for å erstatte ham under andre omgang av 0-0-uavgjort mot Newcastle søndag.

Den portugisiske landslagsspilleren er opptatt av å forlate klubben etter å ha startet bare to Premier League-kamper. Han har scoret to mål på 12 kamper så langt denne sesongen, inkludert hans 700. klubbkarrieremål i 2-1-seieren over Everton tidligere denne måneden.Kilde