Shadow

Chelseas Christian Pulisic vil sannsynligvis bli i klubben midt i hektisk slutten av overgangsvinduet


Det er mer sannsynlig at Christian Pulisic blir i Chelsea, ettersom klubben er motvillige til å sanksjonere et trekk for den amerikanske landskampen midt i en hektisk slutt på overgangsvinduet, har kilder fortalt ESPN.

Hovedtrener Thomas Tuchel er desperat etter angripende forsterkninger før torsdagens overgangsfrist, og samtalene fortsetter med Barcelona om spiss Pierre-Emerick Aubameyang.

Sterling redder Chelsea, men de trenger fortsatt en spiss
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Chelsea håper også på å signere den engelske U21-vingen Anthony Gordon, men Everton har avvist minst to tilbud fra Tuchels side.

Klubbens suksess med å styrke sine alternativer i løpet av de neste tre dagene vil ha en avsmittende effekt for Pulisic.

Chelsea har fortalt Callum Hudson-Odoi at han kan bli med Bayer Leverkusen på lån, mens Hakim Ziyech også er i samtaler om å forlate, med Ajax håp om å fullføre en avtale.

Med Tuchel bekymret for antall angripende områder etter Timo Werners og Romelu Lukakus avgang til henholdsvis RB Leipzig og Inter Milan – sistnevnte på lån – er ikke Chelsea forberedt på å la Hudson-Odoi, Ziyech og Pulisic alle dra i samme vindu med mindre de signerer minst to nye spillere denne uken.

ESPN rapporterte tidligere denne måneden at Pulisic skulle ha samtaler med klubben om fremtiden hans.

En kilde med kunnskap om utfallet fortalte ESPN at Pulisic ble informert om at han først og fremst ville bli brukt som en effektspiller, men med enhver sjanse kunne han bryte seg inn i førstelaget.

Pulisic prøver ikke aktivt å tvinge en exit, men ville være åpen for å forlate hvis et tilbud kom inn – Manchester United spurte om 23-åringen før han ble enige om en avtale på 100 millioner euro for Antony, mens Newcastle og Juventus er blant andre klubber som er interessert — men Chelsea ønsker ikke å la seg stå foran hvis de ikke klarer å sikre nye signeringer i løpet av de neste 72 timene.

Det er fortsatt en liten mulighet for at Pulisic kan forlate – han antas å ha indikert en vilje til å forlenge kontrakten sin, som løper til 2024 – men Chelsea må få et gjennombrudd i forhandlingene med både Aubameyang og Gordon, eller raskt bytte til andre mål.

De forventes å kunngjøre signeringen av Leicester Citys midtstopper Wesley Fofana før torsdagens frist for et gebyr i området £75m.

Pulisic har spilt bare 76 minutter i Chelseas fire Premier League-kamper så langt denne sesongen og er opptatt av å sikre jevnlig involvering for å sikre at han er i optimal form for VM-sluttspillet i Qatar som starter i november.Kilde