Chelsea slo PSG, Real Madrid vinner i gruppespillåpningene

Chelsea tok 1-0 seier over Paris Saint-Germain i Champions League for kvinner og ble nummer to i gruppe A, etter Real Madrids 2-0 seier over Vllaznia.

Uten viktig sommersignering, Lieke Martens og langtidsskadet fraværende Marie-Antoinette Katoto, klarte ikke vertene å finne ut noen sjanser med skyldfølelse på en kald natt på Stade Jean Bouin.

Det eneste målet kom like før halvtimen da Millie Bright volleyet Erin Cuthberts innlegg hjem på bakre stolpe på en resirkulert corner.

De engelske mesterne kunne hatt mer på kvelden med Sam Kerr som bommet på et par sjanser på hver side av målet, men det var en kamp med få klare muligheter.

Andre steder i gruppe A, andre omgangs mål fra Esther Gonzalez – som åpnet scoringen med en kul avslutning i det 54. minutt – og en straffe i det 76. minutt konvertert av Olga Carmona ga Real Madrid en 2-0-seier på Albanias Vllaznia.

Resultatlinjen reflekterte ikke Madrids absolutte dominans av spillet, da de registrerte 33 skudd – 12 av dem på mål – til ingen av vertene, og hadde 72 % ballbesittelse.

Den første omgangen på Loro Borici stadion i Shkoder så Madrid treffe tverrliggeren to ganger gjennom Claudia Zornoza og frem Gonzalez uten å klare å bryte vranglåsen.

Zornoza traff tverrliggeren igjen før Gonzalez hentet den smarte pasningen sin tre minutter senere og stakk forbi keeper Kaylin Williams-Mosier – som var en av fem amerikanske spillere i Vllaznia-troppen – og Carmonas straffe, som hun vant selv, sikret de tre poengene. .

I gruppe B lettet Wolfsburg til en 4-0-seier over St Polten takket være mål fra Jill Roord og Lena Lattwein samt en brak fra Ewa Pajor før Roma så av Slavia Praha takket være et ensomt mål fra Emilie Haavi for å ta italieneren debutanter til andreplass i gruppen.

ESPNs Alex Kirkland bidro til denne rapporten.