Shadow

Chelsea ser på AC Milans Rafael Leao i Deadline Day-swoop etter at PSG avviste Neymar-henvendelsen


VINDUSLUKKING: Premier League: 23.00 BST/ 18.00 ET | LaLiga: 23.00 BST/ 18.00 ET | Ligue 1: 22.00 BST/ 17.00 ET | Serie A: 19.00 BST/ 14.00 | Bundesliga: 17.00 BST/ 12.00 ET

Sommerens overgangsvindu har nådd fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Leao til Chelsea i Deadline Day-flytting?

Chelsea diskuterer et potensielt trekk for AC Milan-spissen Rafael Leaoavslører Times.

Det er rapportert at Blues har rettet oppmerksomheten mot den 23 år gamle Serie A-stjernen, etter at de mislyktes med en forespørsel om å lande Paris Saint-Germain og Brasils internasjonale spiss. Neymar. Thomas Tuchels side er opptatt av å lande en spiss og midtbanespiller før overgangsfristen går ut på torsdag, og Leao er et av de endelige navnene på deres shortlist.

Den portugisiske landslagsspilleren var en nøkkelspiller for Rossoneri forrige sesong i en Scudetto-vinnende kampanje hvor han bidro til 19 mål på 34 opptredener. Han hadde blitt koblet til Real Madrid i sommer, og det skulle visstnok kreve et tilbud på minst €115 millioner for Serie A-mesterne å vurdere å skille seg fra ham.

Kilder har fortalt ESPN at Chelsea også har lagt inn et bud på 50 millioner euro på Ajax Amsterdam og Mexicos midtbanespiller. Edson Alvarez midt i skader og formbekymringer om henholdsvis N’Golo Kante og Jorginho.

Når det gjelder deres søk etter en nr. 9, hadde Chelsea tidligere vært knyttet til Barcelonas Pierre-Emerick Aubameyang, blant andre. London-laget er uten spiss etter at Romelu Lukaku returnerte til Internazionale og Timo Werner byttet tilbake til RB Leipzig.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Cristiano Ronaldo mottok bare ett offisielt forslag for overgangen hans, det fra den saudiske klubben Al-Hilal, ifølge The Athletic. Ronaldo (37) hadde presset på for et skifte fra Manchester United med håp om å spille i Champions League, men Erik ten Hag sa at det var «klart» at Ronaldo blir på Old Trafford til minst januar.

– Barcelona vurderer å bytte til LA Galaxy-forsvareren Julian Araujoi følge Fabrizio Romano. Det er rapportert at Blaugrana vil torsdag avgjøre om det skal gjøres en tilnærming for den 21 år gamle Mexico-landskampen. Interessen kommer som USMNT-stjerne Sergino Dest skal flytte til Camp Nou til AC Milan på lån, ifølge ESPN-kilder. Barcelona er også knyttet til Borussia Dortmunds Thomas Meunier og Arsenals Hector Bellerin som Blaugrana Manager Xavi Hernandez ser etter en løsning på høyrebacken.

– Til tross for en sen flytting fra PSG til land Milan Skriniar, Internazionale har bestemt seg for å holde tak i den 27 år gamle forsvareren, avslører Gianluca Di Marzio. Serie A-stjernen var et sentralt mål for PSG i sommer, og mens de ønsket å gå tilbake til forhandlingsbordet, har Simone Inzaghis side nektet å gå inn i ytterligere diskusjoner. Det er rapportert at San Siro-hierarkiet nå ønsker å tilby ham en ny kontrakt.

– Chelsea har gjort en tilnærming til å hente PSV Eindhoven defensive midtbanespiller Ibrahim Sangare, ifølge Eindhovens Dagblad. Etter at Sangare signerte en ny kontrakt med Eredivisie-klubben i sommer, kan de blå nå trenge å tilby mer enn €37 millioner frigjøringsklausulen som var i 24-åringens forrige avtale. Det er rapportert at mens PSV er åpne for å flytte ham videre, ønsker de ikke å skille lag med Sangare og Cody Gakpo i samme overgangsvindu.

Manuel Akanji er satt til å fullføre overgangen til Manchester City, melder Fabrizio Romano. Den 27 år gamle midtstopperen har vært på radaren til en rekke klubber denne sommeren, etter å ha gått inn i det siste året av kontrakten sin i Borussia Dortmund, og det ser ut som om Pep Guardiola har vunnet kampen om å signere ham i en avtale verdt 17 millioner euro. Flyttingen forventes å bli annonsert torsdag.

– Fulham har gjort et sent trekk i et forsøk på å signere Blackburn Rovers-spissen Ben Brereton Diaz, forstår The Athletic. Championship-spissen scoret 23 mål på 34 ligastarter forrige sesong, og det siste indikerer at Cottagers vil utfordre den 23 år gamle chilenske landskampens signatur. Han har tidligere vært knyttet til Nice, som fikk et bud på 10 millioner pund avvist for overgangen tidligere i sommer.

Kilde