Shadow

Chelsea overvåker om Leao signerer med Milan på nytt


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Leao søker kontraktfornyelse i AC Milan, til tross for Chelseas interesse

AC Milan spiss Rafael Leao er opptatt av å signere nye vilkår på San Siro mens Chelsea fortsetter å overvåke situasjonen hans, ifølge Gazzetta dello Sport.

Den 23 år gamle Portugal-spissen har for tiden kontrakt med AC Milan frem til 2024, men etter at Chelsea så ut til å gjøre et trekk for sin signatur mot slutten av sommerens overgangsvindu, Rossoneri har ikke kastet bort tid på å innlede kontraktssamtaler om en ny langsiktig avtale.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Etter å ha bidratt til åtte mål på like mange kamper i alle konkurranser denne sesongen, er det rapportert at han ønsker å komme til enighet før verdenscupstart i november for å unngå potensielle distraksjoner. Serie A-mesterne er villige til å tilby ham en lønnsøkning på hans nåværende avtale til et beløp verdt rundt €6 millioner per sesong, men det er forstått at han ser etter totalt nærmere €7 millioner.

AC Milan har tidligere blitt rapportert å være ute etter et gebyr på €150 millioner før de vil vurdere å innlede samtaler om en mulig overgang.

PAPIR SLADDER

Arkadiusz Milik er imponerende mens han er på lån hos Juventus, som ønsker å signere ham på permanent basis, forstår Calciomercato. Den 28 år gamle spissen har scoret tre mål på tre starter Bianconeri siden han kom fra Marseille i sommer, og avtalen inkluderer en opsjon som lar Serie A-klubben signere ham for €7 millioner.

– Arsenal har blitt koblet med interesse for Jesper Lindstrøm for sent, men SPORT1 avslører at det ikke er noen frigjøringsklausul i kontrakten hans som utløper i 2026. Den 22 år gamle offensive midtbanespilleren har vært en nøkkelspiller for Eintracht Frankfurt siden en breakout-sesong i kampanjen 21/22, og det ser ut som om lag fra hele verden Europa vil overvåke fremgangen hans i januar.

– Everton midtbanespiller Allan er i samtaler med Al Wahda, skriver Football Insider. 31-åringen har ennå ikke dukket opp for Frank Lampards side denne sesongen, og med overgangsvinduet som er satt til å åpne til 4. oktober i UAE Pro League, håper de å lande Allan før fristen går ut. Brasilianeren kom til Everton fra Napoli for 21 millioner pund i 2020.

– AC Milan sporer Ligue 1-vinger Jeremy Doku, avslører Calciomercato. Mens 20-åringen har vært på San Siro-hierarkiets radar en stund, venter de på å se hvordan han presterer for Rennes denne sesongen. Doku bidro til tre mål da Belgia beseiret Hviterussland 8-0 i mars, men han har siden funnet at flertallet av opptredenene hans kommer fra benken.

– Etter at ESPN melder at Nice var interessert i Mauricio Pochettino å ta over den ledige lederjobben på tirsdag, Telegrafen forstår at den argentinske treneren ikke er opptatt av å komme tilbake til ledelsen med Ligue 1-klubben. Den tidligere Tottenham Hotspur-manageren har vært en gratis agent siden han skilte lag med Paris Saint-Germain i juli.

– Tidligere Lille-midtbanespiller Xeka er satt til å signere med Rennes frem til 2024, melder Nicolo Schira. Han hadde vært en gratis agent siden kontrakten hans med Ligue 1-klubben gikk ut i sommer, men det ser ut som om han vil forbli i Frankrikes toppklasse etter å ha avtalt avtaler med Les Rennais. Rapporter tidligere antydet at 27-åringen ble tilbudt som en potensiell signering til Arsenal.

Kilde