Shadow

Chelsea er enig med Leicester om overgangen til Wesley Fofana


Chelsea nærmer seg signeringen av Wesley Fofana etter å ha avtalt et gebyr med Leicester City i området på £75 millioner, har kilder fortalt ESPN.

Det endelige tallet er uklart på dette stadiet, og den nøyaktige betalingsstrukturen er ennå ikke bestemt, men Leicester hadde i flere uker krevd at 21-åringen skulle kreve det samme gebyret på 80 millioner pund som Harry Maguire da han flyttet til Manchester United i 2019.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Fofana ble utelatt fra lørdagens kamp mot Chelsea på Stamford Bridge, og Leicester-manager Brendan Rodgers antydet at den 21-årige midtstopperen ikke var i riktig sinnstilstand til å spille.

Han ble også utelatt fra forrige helgs hjemmetap mot Southampton av samme grunn. Fofana er opptatt av å bli med Chelsea, og personlige vilkår forventes ikke å være et problem, har kilder fortalt ESPN.

Skulle avtalen bli fullført, vil Fofana bli Chelseas syvende sommersignering etter Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Cesare Casadei og Gabriel Slonina.Kilde