Shadow

Brentfords Ivan Toney ler av “cringey” tweets fra Arsenal-spillere


Ivan Toney har spøkefullt stemplet Arsenal-spillere som «litt grufulle» for gjentatte ganger å ha brukt sitt glaede innlegg på sosiale medier som motivasjon for å slå Brentford.

26-åringen beskrev Brentfords 2-0-seier over Arsenal på åpningsdagen av forrige sesong som en “fin kickabout med guttene” på Twitter.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den nylige Amazon All or Nothing-dokumentaren om Arsenal avslørte at sjef Mikel Arteta viste den tweeten til spillerne sine for å inspirere dem før den omvendte kampen i februar, en kamp de vant 2-1.

Etter den kampen twitret spiss Alexandre Lacazette de samme ordene som svar, før Emile Smith Rowe la til “morsom økt med guttene” som svar.

Og etter Arsenals 3-0-seier på Gtech Community Stadium på søndag – en kamp som endte med at bortesupporterne ropte «Ivan Toney, en spasertur i parken» – etterlignet forsvarer Gabriel Toney med samme tweet som originalen.

På spørsmål om hva han mente om situasjonen da han snakket i St George’s Park tirsdag ettermiddag, sa Toney: “Jeg synes en gang var morsom, den andre gangen var litt skummel!

“Nei, hør, jeg bet meg i tungen. Jeg ville svare, jeg ville nappe, men fair play spilte de veldig bra. De er en annen Arsenal-side enn det vi spilte før. De går veldig bra, så fair play for dem . De går bra.”

Toney ble forrige uke kalt opp til Englands seniorlag for første gang etter å ha scoret fem mål så langt denne sesongen, inkludert et hattrick i Brentfords 5-2-seier over Leeds United tidligere denne måneden.

26-åringen hadde slitt med å gjøre inntrykk på høyeste nivå da karrieren i Newcastle United, som han ble med i 2015, stoppet opp gjennom låneperioder hos Barnsley, Shrewsbury, Scunthorpe og Wigan før han begynte i Peterborough i 2018.

Spissen signerte imidlertid for Brentford i en avtale verdt 5 millioner pund i september 2020, og han har ikke sett seg tilbake, og scoret 48 ligamål på 85 kamper til dags dato.

“Jeg tvilte aldri [I’d get an England call-up],” sa han. “Jeg føler at jeg hadde full tillit til meg selv. Du må bare fortsette å jobbe hardt, og det gjør det bare så mye søtere når du får sjansen. Jeg har aldri spilt for noen av de andre aldersgruppene, så å gå rett til seniortroppen er en stor prestasjon.

“Jeg kjørte faktisk til trening [when I found out]. Brentford-gafferen [Thomas Frank] ringte meg og jeg kom litt for sent, så jeg trodde han ringte meg angående tidtakingen min.

“Han sa bare “Jeg har det privilegium å fortelle deg at du har blitt kalt opp til Englands seniorlag.”

“For en gangs skyld i livet mitt hadde jeg ingenting å si. Jeg kjørte bil og ikke sonet ut, da det ikke hadde vært den beste tingen å gjøre, [but] Jeg kjørte bare til trening og tenkte “wow, jeg skal faktisk spille med det engelske seniorlaget.”

“Det registrerte egentlig ikke. Jeg svarte på gaferens spørsmål, han sa “hvordan føler du deg.” Og jeg var “god”. Det har fortsatt ikke sunket inn. men da jeg kom av telefonen, ringte jeg foreldrene mine med en gang. Vi har en familiegruppeprat. Jeg ringte video til alle, brøt nyhetene og det ble skrik i omtrent 20 minutter.Kilde