Shadow

Bournemouth sparker manager Scott Parker etter 9-0 Liverpool-tap


Bournemouth-manager Scott Parker ble sparket av den nyopprykkede Premier League-klubben tirsdag, tre dager etter at de ble slått 9-0 av Liverpool på Anfield.

Ruten var Bournemouths tredje nederlag på rad i ligaen etter å ha blitt slått 4-0 av Manchester City og 3-0 av Arsenal.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Jeg vil gjerne skrive min takknemlighet til Scott og teamet hans for deres innsats under tiden deres hos oss,” sa klubbens eier Maxim Demin i en uttalelse.

“Men for at vi skal fortsette å utvikle oss som et lag og en klubb som helhet, er det ubetinget at vi er på linje med vår strategi for å drive klubben bærekraftig.”

Klubben sa at letingen etter en ny manager ville begynne umiddelbart, og at førstelagstrener Gary O’Neil ville ta over i mellomtiden.

Demins kommentarer ser ut til å være et svar på Parkers intervju etter kampen på Anfield etter det rekordlikt nederlag i Premier League.

Parker sa at han “ikke var overrasket” over resultatet og at han trenger noen nye signeringer for å styrke laget sitt, som endte på andreplass i andrelagsmesterskapet forrige sesong.

Klopp: Liverpool ønsket ikke å ydmyke Bournemouth
– Hvordan Bournemouth inspirerte PSG, Real Madrid til å prøve lurespill

“Det overrasker meg ikke. Det er her det er akkurat nå. Spillerne trenger hjelp. Dagen i dag viste seg å være en for stor utfordring. Nivåene var alt for store,” sa han etter lørdagens nederlag.

“Vi har en beslutning å ta som klubb. Det vil komme dager som dette. Tiden vil vise. Det er en stor skuffelse, en virkelig ydmykende opplevelse.

“Vi har noen dager hvor vi forhåpentligvis kan få litt hjelp og støtte og hjelpe det nåværende laget, som kom opp fra Championship,” la han til.

Bournemouth utnevnte Parker i fjor etter at han forlot rollen som Fulham-manager, og ledet hans nye lag til Premier League-opprykk med en andreplass i Championship.

De fikk en oppmuntrende start på livet tilbake i toppen med en 2-0-seier mot Aston Villa, men Parker har nå blitt den første Premier League-manageren som mister jobben denne sesongen etter tre tunge tap.Kilde