Shadow

Borussia Dortmund vil bytte til Manchester Uniteds Cristiano Ronado?Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Ronaldo til Dortmund?

Cristiano Ronaldo presser på for en overgang fra Manchester United til Borussia Dortmund, ifølge Bild.

Ettersom tiden tikker ned i resten av overgangsvinduet, har den 37 år gamle spissen informert sin agent Jorge Mendes om å få ham til å flytte til Bundesliga-klubben, som kan tilby ham Champions League-fotball denne sesongen.

Til tross for at Ronaldo kaller spekulasjoner om hans potensielle avgang for “løgner”, virker det som om Portugal-stjernen er innstilt på å forlate Old Trafford denne sommeren.

Det er rapportert at eks-Real Madrid- og Juventus-stjernen ser på Dortmund som et av sine siste alternativer, med tanke på å være den første spilleren i historien som vinner en hjemlig tittel i hver av Europas fire store ligaer.

Dortmund, som for tiden er i kontakt med Ronaldos representanter, vurderer om de skal legge frem et offisielt forslag til de røde djevlene, mens BVB-manager Edin Terzic ser på en annen spiss for troppen hans.

Klubben signerte nylig Anthony Modeste fra Köln følger Sebastien Hallersin diagnose av en testikkel-svulst som vil føre til at han savner flere måneder.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

PAPIR SLADDER

– Barcelona fortsetter jakten på en høyreback med interesse for Achraf Hakimiavslører El Chiringuito TV. De Blaugrana hierarki har lett etter en alternativ signering etter å ha gått glipp av Chelsea Cesar Azpilicuetaog den 23 år gamle Paris Saint-Germain-stjernen har nå blitt identifisert som en ideell kandidat, etter å ha allerede opparbeidet seg erfaring i LaLiga mens han spilte for Real Madrid.

Asmir Begovic har blitt identifisert som et mulig alternativ for Manchester United som back-up keeper, melder Telegraph. United har vært på utkikk etter Dean Henderson forlot Old Trafford for å slutte seg til Nottingham Forest, og den 35 år gamle Everton-keeperen er angivelig på toppen av listen.

– Marseille er interessert i å anskaffe Ruslan Malinovskyii følge Fabrizio Romano. Den franske klubben ser på den 29 år gamle Atalanta-midtbanespilleren, og det er rapportert at Cengiz Under kan være involvert som en del av en utvekslingsavtale. Den ukrainske landslagsspilleren er interessert i å forlate Serie A-siden med øynene på en ny utfordring.

– Med kilder som sier det til ESPN Casemiro vurderer en overgang til Manchester United, Bruno Guimaraes er identifisert som hans potensielle erstatter, ifølge AS. Den 24 år gamle midtbanespilleren antas å være en ideell kandidat for Real Madrid, men kom til Newcastle United fra Lyon i januar for et gebyr på 40 millioner pund. Videre er kontrakten hans ikke satt til å utløpe før sommeren 2026.

Memphis Depaysitt potensielle skifte til Juventus kan utvikle seg etter hvert som Bianconeri se til å fremme forhandlinger ved å annullere noen av bonusene som er igjen på deres forrige avtale med Barcelona for Miralem Pjanic, skriver Calciomercato. Massimiliano Allegris side har allerede blitt enige om personlige vilkår for en toårskontrakt verdt €6 millioner per sesong med den 28 år gamle nederlandske landskampen.

Kilde