Shadow

Bayern München-fans protesterer mot kampforsinkelser på grunn av dronning Elizabeth IIs død


Bayern München-fans protesterte mot fotballsupportere som ble påvirket av dronning Elizabeth IIs død, og foldet ut et banner under Bundesliga-lagets 2-0 Champions League-seier over Barcelona og ba myndighetene i spillet om å “respektere fans”.

Alle kamper i England, Skottland, Wales og Nord-Irland ble utsatt i helgen etter at den britiske monarken døde i en alder av 96 sist torsdag. Selv om kamper finner sted den kommende helgen, har søndagens kamper mellom Chelsea og Liverpool og Manchester United og Leeds United blitt utsatt på grunn av at politiet ble omdirigert for å sørge for dronningens begravelse på mandag.

Arsenals Europa League-kamp hjemme mot PSV Eindhoven på torsdag er også utsatt fordi over en million mennesker forventes å reise til London i løpet av de kommende dagene for å vise respekt for dronningen.

Bayern-fansen foldet ut et banner i det 26. minuttet av gruppespillet mot Barcelona på Allianz Arena, der det sto «Forsinkelser og utestengelser i siste liten på grunn av en kongelig død – respekter fansen».

Med Champions League gruppe A-oppgjøret mellom Rangers og Napoli i Glasgow som er forsinket med 24 timer og omlagt til onsdag og reisende fans utestengt fra å delta på kampen på Ibrox, er det mulig at Bayern-protesten spesifikt refererte til den avgjørelsen.

Da UEFA kunngjorde 24-timers forsinkelsen til kampen på Ibrox, bekreftet også at Rangers-fans ikke ville få reise til Italia for returkampen mot Napoli for å sikre at begge settene med supportere får samme behandling.

Lucas Hernandez og Leroy Sane scoret for Bayern da de gjorde det til to seire etter to kamper i gruppe C, mens Barcelona er på andreplass på tre poeng – på nivå med tredjeplasserte Inter Milan, men foran på målforskjell.Kilde