Shadow

Barcelonas Sergio Busquets er klar for MLS-flytting neste sommer


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Busquets satt til MLS

Barcelonas Sergio Busquets har til hensikt å bytte til Major League Soccer på slutten av LaLigas 2022-23-sesong midt i forbindelse med Inter Miami CF, ifølge Sport.

Den 34 år gamle midtbanespilleren blir kontraktløs på Camp Nou neste sommer, og rapporten indikerer at han allerede har bestemt seg for fremtiden.

Busquets er fortsatt en nøkkelspiller for Blaugranaetter å ha vært med i fem kamper denne sesongen, og det har sett klubbens hierarkiske forsøk på å overtale ham til å forbli til 2024.

Selv om det ville føre til at oppholdet hans ble forlenget til 16 år for laget han debuterte for tilbake i 2008, er den spanske landslagsspilleren opptatt av å fullføre en langsiktig ambisjon om å avslutte karrieren i USA.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Jude BellinghamDen foretrukne destinasjonen er Real Madrid, ifølge El Chiringuito TV. Den 19 år gamle Borussia Dortmund-midtbanespilleren har blitt koblet til en rekke toppklubber – inkludert Manchester City, Manchester United og Liverpool – men det siste tyder på at LaLiga-mesterne leder kampen om signaturen hans. Bundesliga-klubben har satt en verdi på €150 millioner for den engelske stjernens overgang.

– AC Milan fortsetter jakten på en spiss, og har identifisert FC Salzburg-stjernen Noah Okafor som et potensielt mål i januar, melder Calciomercato. De Rossoneri har begynt å vurdere alternativer tidlig etter Divock Origi pådro seg en skade, og det ser ut som om den 22 år gamle sveitsiske landskampen er et av de første navnene på radaren deres.

– Shakhtar Donetsk er uvillige til å flytte fra sin verdivurdering for Mykhailo Mudryksin overføring, skriver Fabrizio Romano. Arsenal er rapportert å ha vært i kontakt med agentene hans over et trekk, men den ukrainske siden står fast på en rapportert overgangssum på €50 millioner. Den 21 år gamle kantspilleren var med for Ukraina onsdag kveld da de led et 3-0-tap mot Skottland i Nations League.

Andrea Ranocchia vurderer å trekke seg fra fotballen, forstår Nicolo Schira. Den tidligere italienske internasjonale midtstopperen hadde nylig signert med Serie A-laget Monza, men 34-åringen har skilt veier med dem etter gjensidig samtykke etter å ha fått et brudd i fibula under ligaoppgjøret mot Napoli i august.

Scott Parker har blitt vurdert for Nice mens deres jakt på en manager fortsetter, avslører Foot Mercato. Det er underforstått at sportsdirektør Iain Moody foreslo den 41 år gamle hovedtreneren som et alternativ etter at AFC Bournemouth bestemte seg for å skille seg fra ham, men Ligue 1-klubben vurderer for tiden en rekke kandidater. Som rapporter antydet på tirsdag, primært mål Mauricio Pochettino er usannsynlig å bli overtalt av Aiglons.

Kilde