Shadow

Barcelonas Pierre-Emerick Aubameyang får brukket kjeve under ranet


Barcelona-spissen Pierre-Emerick Aubameyang pådro seg en brukket kjeve under et ran i huset hans tidligere i uken, bekreftet kilder til ESPN.

Aubameyang ble angrepet tidlig mandag morgen da en gjeng brøt seg inn i hjemmet hans utstyrt med skytevåpen og jernstenger.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Klubbkilder sa først at Aubameyang og hans kone – som ble satt i håndjern under innbruddet med barna deres også inne på eiendommen i Castelldefels, like utenfor Barcelona – ikke hadde alvorlige skader.

Men kilder har nå bekreftet overfor ESPN at den tidligere Arsenal-spissen brakk kjeven under innbruddet og vil være ute i rundt tre uker, noe som kan ha implikasjoner på et foreslått skifte til Chelsea.

Barca og Chelsea hadde tirsdag samtaler om en avtale for Aubameyang og vil møtes igjen onsdag for å diskutere en mulig overgang.

Premier League-laget har gjort det klart fra starten at de ikke ønsker å betale over €20 millioner for forwarden, mens Barca i utgangspunktet holdt stand for mer enn €25 millioner.

Skaden i Aubameyangs kjeve har imidlertid endret litt på forhandlingene, med et lån til West London-klubben som en mulig løsning.

Barca-trener Xavi Hernandez er glad for å beholde Aubameyang, men klubbens behov for å redusere lønnsregningen for å finansiere annen virksomhet før overgangsvinduet stenger denne uken har tvunget dem til å lytte til tilbud.

Aubameyang, 33, kom først i januar på en gratis overgang fra Arsenal, men han har falt ned i hakkeordenen på Camp Nou siden sommersigneringene til Robert Lewandowski og Raphinha.Kilde