Barcelona vs. Real Valladolid – Fotballkamprapport – 28. august 2022

Robert Lewandowski scoret sin andre konkurranse på rad da Barcelona brøt forbi Real Valladolid med en komfortabel 4-0 LaLiga-seier søndag.

Det var Barcas andre seier på tre kamper i den nye sesongen og flyttet dem opp til tredjeplass på tabellen med syv poeng, to bak lederne Real Betis og Real Madrid.

Lewandowski og Ousmane Dembele gikk begge nære for Barca, og traff stolpen i første omgang, men det tok ikke lang tid før de åpnet scoringen, da Lewandowski strøk hjem fra kloss hold fra et perfekt Raphinha-innlegg til andre stolpe i den 24. minutt.

Barcelona økte ledelsen rett før pause gjennom Pedri, som slo et krøllskudd i øvre venstre hjørne etter en fin pasning fra Dembele fra høyre sidelinje.

Lewandowski scoret Barcas tredje i det 65. minutt, med en strålende bakhæl som avverget en forsvarsspiller før han slo keeper Jordi Masip.

Den polske angriperen hadde en gylden mulighet til å fullføre et hattrick i tilleggstid, men Masip gjorde en flott stopp for å holde unna skuddet fra nært hold.

Innbytter Sergi Roberto var imidlertid på rett sted til rett tid for å slå tilbake returen og avslutte poengene.