Shadow

Barcelona, ​​USMNT-forsvarsspiller Sergino Dest er åpen for Man United-overføring


USAs internasjonale Sergino Dest er åpen for å flytte til Manchester United, men enhver flytting fra Barcelona før torsdagens overgangsfrist er avhengig av flere faktorer, har kilder fortalt ESPN.

Dest, 21, har ikke blitt navngitt i troppen for noen av Barcas tre LaLiga-kamper så langt denne sesongen, med ESPN som rapporterer at trener Xavi Hernandez har rådet ham til å se etter en ny klubb.

– Man Utd avtaler gebyr for Ajax-vingen Antony
– Historier å se før fristen for overføring
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den tidligere Ajax-forsvareren var i utgangspunktet motvillig til å forlate Camp Nou, men kilder har bekreftet at han ville bli fristet av United dersom Premier League-laget skulle ta sin interesse videre denne uken.

United-trener Erik ten Hag jobbet med Dest i Ajax og vil gjerne bringe ham til Old Trafford, selv om enhver overgang er avhengig av Aaron Wan-Bissakas fremtid.

Wan-Bissaka (24) har fått henvendelser fra sitt tidligere lag Crystal Palace og West Ham United denne sommeren, men foreløpig er han fortsatt en del av Ten Hags lag, hvor han er backup for Diogo Dalot.

En bytteavtale ble foreslått til Barcelona via mellommenn, med Dest som gikk den ene veien og Wan-Bissaka den andre, men den katalanske klubben var ikke interessert.

United må også matche Barcas prislapp for Dest, som er rundt €20 millioner de betalte for å signere ham fra Ajax i 2020.

Men gitt Barcas ønske om å flytte Dest videre, antyder kilder at de ville være villige til å forhandle om gebyret – et lån med mulighet for å gjøre avtalen permanent kan til og med vurderes.

Barca, i mellomtiden, leter etter en ny høyreback. Interessen deres for Villarreals Juan Foyth har avkjølt etter at argentineren ble utelukket i rundt to måneder på grunn av en kneskade, mens Arsenals Hector Bellerin fortsatt er et annet alternativ.

Dest har også mottatt interesse fra Villarreal denne uken etter Foyths skade. Han er imidlertid ikke opptatt av å bli med på LaLiga-siden akkurat nå.

Atletico Madrid og Bayern München har også truffet hans situasjon tidligere, men begge har allerede signert høyrebacker allerede i sommer.

United annonserte tidligere tirsdag at de har blitt enige om et gebyr for å signere kantspiller Antony fra Ajax.

Brasilianeren vil bli Ten Hags femte signering for sommeren etter Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Casemiro, med Newcastle United-keeper Martin Dubravka som ventes å følge etter i dagene som kommer.

Informasjon fra ESPN-korrespondent Rob Dawson ble brukt i denne rapporten.Kilde