Shadow

Automatisering sparer admin så mye tid hun starter en deltidsjobb


Liz Darling, mor til fire fotballspillende fanatikere i alderen 8 til 14 år, er frivillig administrator for Nor’Easter Soccer Club – en ungdomsfotballklubb for gutter og jenter (U9-U18) i Metro Boston, Sørøst-Massachusetts , og Rhode Island.

Liz Darling

Navn: Liz Darling

Organisasjon: Nor’easter North Soccer Club

Stilling: Administrator

SportsEngine-verktøy som brukes: Registrering, Sitebuilder, Powerpay

Hva hun var oppe mot

Da hun meldte seg frivillig som administrator, befant Liz Darling seg umiddelbart begravet i en flodbølge av papir – registreringsskjemaer, medisinske dispensasjoner, betalingssjekker, tidsplaner og lister.

Hjemmekontoret til Liz – som også fungerte som oppbevaring for trøyer og andre lagklær – kan ha blitt ansett som en brannfare. “Det var latterlig,” sier Darling.

Hva SportsEngine gjorde for å hjelpe

Nor’easter North Soccer Club valgte SportsEngine for å lage og administrere et tilpasset nettsted, flytte hele registreringsprosessen online og begynne å bruke en nettbasert faktureringsløsning.

Hva innvirkningen var

Etter å ha jobbet med SportsEngine for å lansere en ny, tilpasset nettside og aktivere verktøyene Registrering og PowerPay, ble livet mye enklere for klubbens administratorer, foreldre og trenere.

“Min administrative jobb for klubben pleide bokstavelig talt å være min fulltidsjobb når barna var på skolen,” sier Darling. «Å kunne automatisere alt fra prøver, til registreringer, til betalinger har vært en enorm tidsbesparende fordel. Jeg har så mye ekstra tid nå, jeg begynte faktisk i en deltidsjobb.»

Registrerings- og PowerPay-verktøyene var spesielt nyttige for Darling, ettersom hele registrerings- og betalingsprosessen nå foregår online. Verktøyene lar administratorer og trenere raskt få tilgang til idrettsutøverinformasjon og enkelt lage laglister, mens familier kan registrere idrettsutøverne og betale avgifter online fra hvilken som helst enhet.

Darling trengte bare minimalt med hjelp til å lære seg SportsEngine-plattformen før hun var i gang, og det samme gjelder teamlederne hennes. “Jeg hadde tenkt å trene dem,” sier Darling. “Men de gikk inn og fant det ut av seg selv. Det er bare så enkelt å bruke.”


“Å kunne automatisere alt fra prøver, til registreringer, til betalinger har vært en enorm tidsbesparende fordel. Jeg har så mye ekstra tid nå at jeg faktisk begynte i en deltidsjobb.”Kilde