Shadow

Atletico Madrids Matheus Cunha på Manchester Uniteds overgangslisteBrasil og Atletico Madrid-spissen Matheus Cunha er et mål for Manchester United, har kilder fortalt ESPN.

Cunha (23) er på toppen av en kortliste over angripere laget av klubben for å styrke troppen ettersom United har snublet ut av portene i Premier League, tapt sine to første kamper og ligger død sist på tabellen.

– Hvordan sosiale medier reagerte på at Man Utd slo mot Brentford
– Dawson: Man United traff nytt lavmål med ydmykelse i første omgang
– Notebook: United sa til Ten Hag å senke forventningene

Kilder la til at Cunha er opptatt av å bli med United for å øke spillemulighetene hans mens han prøver å komme inn i Tites Brasil-lag til verdensmesterskapet i november.

Med evnen til å spille som en ensom spiss, sammen med en annen spiss eller i brede posisjoner, passer Cunha spillerprofilen som United-manager Erik ten Hag ser etter.

Han har imidlertid fortsatt fire år igjen av kontrakten i Atleti etter å ha flyttet dit fra Hertha Berlin for ett år siden for €30 millioner. Med Atletico som ønsker å redusere lønnsregningen og spare penger, kan de likevel være villige til å la ham gå for det rette honoraret – mellom €40-50m, ifølge kilder.

Cunha har syv landskamper for Brasil og har blitt brukt mest som en sub i løpet av sin første sesong i LaLiga med 29 opptredener, seks mål og fire målgivende pasninger på Wanda Metropolitano.

Atleti-manager Diego Simeone har nok av spiss til disposisjon med Alvaro Morata, Joao Felix, Antoine Griezmann, Angel Correa og Cunha, som kom inn i 83. minutt av mandagens 3-0 seier over Getafe.Kilde