Shadow

Arsenal leder an i jakten på Shakhtar Donetsk-vingen Mykhailo Mudryk


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Mudryks form vekker oppmerksomhet

Shakhtar Donetsk er satt til å heve sine krav til Mykhailo Mudryk som Premier League-klubber fortsetter å sirkle for hans signatur, ifølge CBS.

Den 21 år gamle kantspilleren har funnet imponerende form i Champions League denne sesongen, og har scoret to mål og lagt til to assist i kampene mot henholdsvis RB Leipzig og Celtic. I lys av hans nylige spill, leter Igor Jovicevics side etter et gebyr på over €50 millioner som klubben hadde satt i løpet av sommerens overgangsvindu.

Arsenal er en av klubbene som har fulgt den ukrainske landskampen tett, og det forstås at han er opptatt av å flytte i januar for å teste seg i en av Europas toppligaer.

Newcastle United, Sevilla og Bayer Leverkusen er også interessert i hans tjenester, mens Everton fikk et tilbud på 30 millioner euro avslått i sommer.

PAPIR SLADDER

– Som Marco Asensio sin fremtiden er fortsatt uklar med Real Madrid på Santiago Bernabeu, Barcelona følger situasjonen hans, rapporterer Mundo Deportivo. Den 26 år gamle kantspilleren har funnet seg ut av Carlo Ancelottis planer til tross for at han håpet på flere minutter før det kommende verdensmesterskapet i november. Xavi Hernandezs side kan være forberedt på å signere ham i januar, da vil han bare ha seks måneder igjen av avtalen.

– Barcelona har identifisert Jorginho som erstatning for Sergio Busquets, skriver Calciomercato. Med den 34 år gamle defensive midtbanespilleren som kommer til å være uten kontrakt på Camp Nou på slutten av sesongen, Blaugrana ser allerede etter potensielle langsiktige erstatninger. Jorginho, 30, er i en lignende situasjon som Busquets, med mindre enn 12 måneder igjen av avtalen på Stamford Bridge.

Ethan Ampadus lån til Spezia inneholder ikke en permanent opsjonsklausul, melder Fabrizio Romano. Ampadu (22) kom til Serie A-klubben på lån fra Chelsea, men det ser ut som om Wales internasjonale midtstopper vil returnere til Stamford Bridge sommeren 2023 til tross for samtaler om en klausul som ville ha tillatt ham å bli permanent for € 15m.

– En annen fra Calciomercato her, som melder det Robin Gosens tiltrekker seg interesse fra klubber i Bundesliga. Den 28 år gamle vingbacken var nær ved å fullføre et lån til Bayer Leverkusen før overgangsmarkedet for sommeren stengte, men etter at Internazionale bestemte seg for å holde på ham, tyder det siste på at de kan være villige til å la ham gå i januar.

– Til slutt, litt managernyheter, som Fabrizio Romano melder at Italias verdenscupvinner Fabio Cannavaro er nær ved å bli utnevnt til manager for Serie B-siden Benevento. 49-åringens navn ble opphevet som en nøkkelkandidat etter at Benevento bestemte seg for å skille seg fra Fabio Caserta, og rapporten legger til at den tidligere Ballon d’Or-vinneren er opptatt av å bli med i klubben. Den endelige avgjørelsen skal tas på tirsdag.

Kilde