Shadow

Antony: Man United nær ved å bli enige om en avtale for Ajax-vingen


Manchester United er nær ved å bli enige om en avtale for Ajax-vingen Antony, sier kilder til ESPN.

Forhandlingene mellom klubbene har gått godt gjennom helgen og det er nå tillit til en avtale før overgangsfristen torsdag.

– Tjw.org nb Hags Man United-revolusjon tar enda et skritt fremover
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

United har fått bud på €80 millioner og €90 millioner avvist av Ajax – senest fredag ​​– men den nederlandske siden har indikert at de er villige til å akseptere et tilbud på nærmere €99 millioner.

Kilder har fortalt ESPN at avtalen ikke er ferdig, men et gjennombrudd i forhandlingene har betydelig økt sannsynligheten for at en avtale blir oppnådd i løpet av de resterende dagene av vinduet.

Antony har gjort det klart at han ønsker å forlate Ajax for å bli gjenforent med sin tidligere manager Erik ten Hag på Old Trafford.

Ten Hag er opptatt av å forsterke sin fremre linje før vinduet lukkes, spesielt etter at Anthony Martial fikk en akillesskade.

Den franske landslagsspilleren gikk glipp av de to første kampene i sesongen med et hamstringproblem som ble påført under preseason.

Antony ville bli Uniteds femte sommersignering etter ankomstene til Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Christian Eriksen og Casemiro.

Kantspilleren, som ble toppet ni ganger av Brasil, scoret 12 mål på 33 kamper for Ajax forrige sesong.

Han ankom Amsterdam fra Sao Paulo i 2020 for en innledende avgift på 15 millioner euro.

22-åringen ble utelatt fra Ajax-troppen for sin 1-0-seier over Sparta Rotterdam forrige helg og gikk også glipp av kampen mot Utrecht på søndag, mens United forble låst i samtaler med de nederlandske mesterne.Kilde