Shadow

AC Milan ser på Lilles Jonathan David midt i Divock Origi-kamper


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Lilles Jonathan David på Milanos radar

AC Milan vurderer å signere en erstatterspiss Divock Origisliter med Lilles Jonathan David og FC Salzburg Noah Okafor på toppen av Serie A-mesternes kortliste, ifølge Calciomercato.

Origi har hatt en tøff start på livet i AC Milan etter å ha signert fra Liverpool i sommer i et mål om å få mer regelmessig spilletid. Belgieren har ikke startet noen av kampene han har vært involvert i, og spilte bare 81 minutter på fire opptredener fra benken. Han dukket heller ikke opp mot Bologna og har gått glipp av to kamper på grunn av to skader.

Når det gjelder de potensielle kandidatene, har David fire mål og to assist på syv Ligue 1-kamper for Lille og vil lede Canadas angrep i verdensmesterskapet. Okafor har seks mål og to assist i alle konkurranser for Salzburg og vil sannsynligvis være involvert for Sveits når de drar til Qatar.

Foreløpig er det flere problemer foran for Milan, som har Olivier Giroud med bare ett år på kontrakten, mens Zlatan Ibrahimovic forventes å være ute av skade til tidlig i 2023.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

13.03 BST: Real Madrids Marco Asensio kan bli et mål for Liverpool i januar, sier Sport.

Asensio (26) har slitt med å få minutter under manager Carlo Ancelotti og har et år igjen på kontakten.

Den spanske landslagsspilleren har kun spilt to kamper for klubben så langt denne sesongen.

12.41 BST: Tidligere midtbanespiller i Real Madrid, Monaco og Everton James Rodriguez er satt til å flytte til greske Olympiakos på lån, sier Fabrizio Romano.

Rodriguez, 31, kom til Qatar-laget Al-Rayyan fra Everton i 2021, men varte bare ett år og velger nå å forlate.

Den colombianske landslagsspilleren skal gjennomgå en medisinsk behandling onsdag.

12.00 BST: Utenkelig for kort tid siden, men er Sønnen Heung-Minsin plass i Tottenham i fare?

spille

1:48

Janusz Michallik snakker om formen til Son Heung-Min etter Tottenhams 2-0-tap mot Sporting CP.

10.48 BST: Barcelonas midtbanespiller i tenårene Gavi har sagt ja til å signere en ny kontrakt på Camp Nou frem til 2026, meldte den katalanske klubben onsdag.

Gavis frigjøringsklausul vil stige til €1 milliard som en del av avtalen, samme beløp som klausulene skrevet inn i Pedri, Ansu Fati, Ronald Araujo og Ferran Torres‘ kontrakter.

Barca har lenge vært optimistiske med å få Gavi til å gå med på nye vilkår, med hans forrige avtale som utløper i 2023, men en rekke faktorer holdt opp prosessen.

Spillere under 18 år i Spania kan ikke signere kontrakter i mer enn tre år, så Barca måtte vente til Gavi fylte 18 år i august for å kunne få ham til å binde seg.

Klubben måtte også gjøre lønnsplass innenfor den LaLiga-pålagte kostnadsgrensen for å kunne registrere den nye avtalen. Miralem PjanicFlyttingen til Sharjah FC forrige uke, sa kilder til ESPN, betyr at klubben har klart å fullføre Gavis nye vilkår med LaLiga.

10.21 BST: Zlatan Ibrahimovic sier han jobber hardt for å komme tilbake for å spille for AC Milan.

Ibrahimovic, 40, fortsetter sitt rehabiliteringsprogram etter å ha gjennomgått venstre kneoperasjon i mai. Den svenske forwarden ventes å være ute av spill frem til nyttår.

“Jeg har det bra, jobber hver dag for å komme tilbake,” sa Ibrahimovic. “Når jeg kommer tilbake vil jeg lage lyd, det kan du stole på. Tålmodighet er nødvendig, dette er nøkkelen nå.”

Ibrahimovic signerte en kontrakt til juni 2023 med AC Milan og har ingen intensjon om å trekke seg. “Jeg er arroganse, null frykt,” sa han. “[Former AC Milan player Zvonimir] Boban sa at det ville være bedre for meg å pensjonere meg? Hvis jeg ser en spiller sterkere enn meg, vil jeg trekke meg. Men jeg har fortsatt ikke sett en…”

Ibrahimovic hjalp Milan med å vinne sin første sesong forrige sesong Scudetto siden kampanjen 2010-11.

“Vi er mye sterkere enn forrige sesong som gruppe,” la han til. “Totalt sett er vi et bedre lag, overgangsmarkedet sommeren etter Scudettoen styrket oss og nå har vi flere alternativer på benken. Hadde jeg ikke likt det, hadde jeg ikke vært her.”

09.40 BST: Den saudiarabiske siden Al-Hilal ga et kontraktstilbud på 242 millioner euro over en toårig avtale for å signere Cristiano Ronaldo fra Manchester United, sier Marca.

Ronaldo (37) ville umiddelbart ha blitt verdens best betalte fotballspiller på et stykke, men bestemte seg for å bli på Old Trafford i sommer.

Saudi-Arabias topptur har sett spillere som David Ospina, Luciano Vietto og Alvaro Gonzalez ankommet de siste årene som det ser ut til å øke sin globale profil.

09.22 BST: Sevilla-president Jose Castro har forsvart treneren Julen Lopetegui og sier at alle i klubben står bak ham.

Lopetegui har fått kraftig kritikk etter Sevillas tøffe start på kampanjen. Sevilla har vunnet én og tapt tre av de fem første ligakampene sine og tapte 4-0 hjemme mot Manchester City i Champions League-åpningen.

I forkant av kveldens Champions League-kamp i København sa Castro: “Når et lag starter sesongen og ting ikke fungerer, er det normalt at det er nervøsitet. Jeg håper at denne kampen vil være et vendepunkt, og at det vil være nok en seier for mange.

“Vi har møtt en vanskelig kalender, men jeg er sikker på at laget vil komme tilbake. Selvfølgelig kan vi ikke være fornøyd med starten på sesongen. Fra et økonomisk synspunkt har vi den fjerde viktigste troppen i Spania, og ting har å endre Julen Lopetegui er trener for Sevilla Sevilla må stå samlet og kun fokusere på å vinne kamper.

“Vi ror alle i samme retning og laget står bak treneren.”

08.30 BST: Espanyol-sjef Mao Ye vurderer ikke overføring av Raul de Tomas til Rayo Vallecano en katastrofal operasjon.

Den spanske forwarden, som hadde en frigjøringsklausul på €70 millioner og var den best betalte spilleren i klubben, kom til Rayo på tirsdag for €8 millioner pluss €3 millioner i variabler.

“Klubben er den første som ønsker å få fordeler,” sa Ye på en pressekonferanse. “En spiller som Raul de Tomas må yte sitt beste fra et sportslig ståsted, og hvis det ikke er tilfellet, for å dra for det høyeste tilbudet. Vi har aldri satt spilleren på markedet, men han ønsket å forlate. Han måtte være den ene å komme med et tilbud og ingen kom offisielt [until Rayo’s offer]. Det var en løsning.”

De Tomas, som ikke vil være i stand til å spille en offisiell kamp med Rayo før i januar og derfor har vinket farvel til ethvert håp om å spille for Spania i verdensmesterskapet, sa i en uttalelse at han følte seg “i hjørnet og undervurdert” i Espanyol.

spille

02:00

Craig Burley diskuterer hvordan Graham Potter vil håndtere Chelseas seniorspillere.

PAPIRSLADDER (av Danny Lewis)

– Bayern München overvåker Barcelonas midtbanespiller Pedri i tilfelle det noen gang dukker opp en mulighet til å signere den spanske landslagsspilleren, ifølge Mundo Deportivo. Bayern ble koblet til tenåringen før han flyttet fra lavere divisjonssiden Las Palmas til Barcelona i 2020, og igjen da det så ut til at han kunne være tilgjengelig på lån. Det tyske laget tok et nærbilde av Pedri tirsdag, som spilte hele 90 minutter i Bayerns 2-0-seier over Barcelona i Champions League-spillet.

Federico Valverde er ikke interessert i en overgang fra Real Madrid til Liverpool, ifølge AS. Rapporten hevder at Real Madrid avviste Liverpools tilbud på €100 millioner for uruguay-midtbanespillerens overgang i de siste dagene av sommerens overgangsvindu, ettersom LaLiga-mesterne anser ham som et viktig medlem av troppen.

– Ny Chelsea-manager Graham Potter antydet at han ikke vil være for involvert i Blues’ overganger etter å ha overtatt fra Thomas Tuchel. “Jeg har alltid trodd at jeg er en hovedtrener. Jobben min er å hjelpe fotballklubben. Jeg har alltid tatt den tilnærmingen,” sa Potter i forkant av Blues’ Champions League-kamp mot FC Salzburg på onsdag, som sitert av The Daily Express . “For ikke å si at jeg ikke prøver å hjelpe klubben med beslutninger rundt overganger, men min hovedoppgave er å hjelpe gutta som er her og hjelpe dem å forbedre seg, sette et lag på banen som supporterne våre er stolte av.”

– Toronto FC har signert 18-åring Hugo Mbongue til en hjemmelaget kontrakt, meldte klubben tirsdag. Spissen blir den 31. spilleren i klubbens historie som signerer for førstelaget fra akademiet, med kontrakten hans til 2025 med opsjon for 2026 for å bli inkludert.

Kilde