VAR «gjør mye skade», brenner Conte mens Spurs nektet for seier

Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte sa at VAR gjør “mye skade” på fotballen etter å ha sett et Harry Kane-mål med siste gisp som ble kontroversielt utelukket i 1-1 Champions League gruppe D uavgjort mot Sporting onsdag.

Kane skjøt hjem fra kloss hold med nesten kampens siste spark i det femte minuttet av pausetid etter at Emerson Royal headet ballen over mål.

Etter en VAR-sjekk som varte i flere minutter, ble Tottenhams ville feiringer over en vinner som ville ha sendt dem videre til de 16 siste til bitter frustrasjon, og den nederlandske dommeren Danny Makkelie sendte Conte ut for hans reaksjon.

Bilder av avgjørelsen med VAR-linjer lagt til viste at Kanes kne kan ha vært milimeter offside da Emerson headet ballen på tvers, selv om ballen også kom til Kane fra en Sporting-forsvarer.

“Jeg tror ballen var foran Kane og målet er et mål. Ja. Jeg forstår ikke streken de legger. Det er veldig vanskelig å kommentere denne avgjørelsen,” sa Conte til BT Sport.

“VAR gjør mye skade. Jeg vil se om på et annet stadion til et stort lag om de er klare til å nekte denne typen mål. Jeg vil gjerne vite dette.

“Mye urettferdighet. Jeg liker ikke denne typen situasjoner. Jeg ser ikke positive ting.”