Shadow

8 svart-hvitt-innredningsideer som aldri vil gå av moten!


Har du noen gang gått forbi et hvitt hus med svart dekor? Det er mange bungalower med svart trim av hvite hus som helt sikkert vil blåse deg. Jeg vedder på at du alltid har ønsket å få noe slikt til hjemmet ditt. Vel, ventetiden er over fordi vi har kommet opp med en liste over perfekte svarte hjemdekorasjonsideer for hjemmet ditt.

Svart og hvitt er tidløse fargekombinasjoner og vil garantert få hjemmet ditt til å se attraktivt ut. De fleste velger disse to fargekombinasjonene når det kommer til å male hjemmene sine på grunn av luksusen det gir.

Det hvite huset med svarte detaljer gir oss definitivt et sofistikert utseende som du vil at hjemmet ditt skal reflektere. Tonene til de to fargene kontrasterer og polariserer effektivt. Så du bør ikke være skeptisk til den visuelle effekten de etterlater på øynene til betrakteren.

Når det kommer til en svart-hvitt eller flere hjemmeinnredning, kan det være forvirrende å velge et alternativ med de beste detaljene. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg fordi disse ideene vi skal presentere vil forbedre det generelle estetiske utseendet til hjemmet ditt.

La oss starte.

Vindusboks – fremhever svarte trimideer for hvitt hus

En av de beste dekorasjonsideene for den hvite bungalowen er å få vindusboksen. Denne typen idé vil hjelpe deg med å vikle fargen rundt kantene på vinduet. Ønsker du et mer distinkt utseende, kan du velge en tykkere kant rundt vinduskantene.

Hvitt hus med svart dekor

Denne ideen er definitivt en attraktiv idé for et hvitt hus med svart trim på grunn av måten den utdyper effekten. Det vil hjelpe deg å utvikle den dristige kanten du vil at hjemmet ditt skal vise. Vi vil foreslå å velge dette alternativet hvis du er ute etter noe attraktivt og attraktivt. Denne ideen vil også trekke oppmerksomheten til den fantastiske arkitekturen til hjemmet ditt.

Skjenker – moderne hvite hus med svarte dekorasjonsideer

Leter du etter noe moderne til ditt hvite hus med svart dekor? Kanskje det vil gjøre susen å få noen store utendørspaneler. Pass imidlertid på at disse panelene har en jevn overflate.

Sort genser i hvitt hus med sidepaneler

Sidepanel svart hvitt hus dekorasjon med glatte fibersementpaneler kan hjelpe huset ditt til å få et mer moderne utseende. Hvis hjemmet ditt har små arkitektoniske detaljer som ekstra linjer og geometriske mønstre, er det på tide å vise dem frem med denne moderne ideen.

Denne ideen er perfekt hvis hjemmet ditt er i en urban beliggenhet eller i et boligområde. Bare gjør deg klar til å få mange komplimenter for hjemmet ditt når du implementerer denne ideen!

Fusion of Design – Svart dekorasjonsideer for hvitt hus for boligarkitektur

I disse dager finner vi alle rettet mot å bygge et hjem som har en blanding av designpåvirkninger. Hvis du har en forstadsbolig eller en hyttestil, vil du være klar over dette!

Sort hvit husgenser

Hvitt bolighus med svart dekor

Disse typer boliger lar deg kombinere egenskapene til bolighytter og tradisjonelle hjem, og det er derfor vi elsker dem. For å forbedre utseendet til hjemmet ditt ytterligere, kan du velge å plante noen trær. Eller du kan til og med ha en treramme i entréen. Hold det også litt enkelt med det hvite huset ditt. Bare ikke glem å legge til litt svart trim på sidene. Det er en av de stilige hvite bungalowdesignene som du absolutt vil elske å eie.

Buede funksjoner – Det hvite hus undervurdert med ideen om svart trim

Hvis du synes buede funksjoner er utdaterte og ikke ser bra ut, bør du kanskje tro om igjen! Det er ingen tvil om at en svart-hvitt hjemmeinnredning lar deg lage det perfekte fargeutsagnet. Du kan dra på eventyr for å få hjemmet ditt til å se mer kreativt ut. Hvis du venter på å legge til flere funksjoner, er det ingenting som slår kurver!

Sort hvit husgenser

De buede trekkene til den svarte kanten til det hvite huset

Enten du leter etter sort-hvitt en-etasjers eller flere-etasjes husdekorasjoner, vil det å legge til buede detaljer bare forbedre utseendet. Du kan legge til en unik sjarm til hjemmet ditt ved å legge til ovale vinduer eller buer med svart dekor.

Chevron Details – Best White House Black Trim Ideas For A Story

Du går definitivt med svarte og hvite fargekombinasjoner på grunn av det rene utseendet det tilbyr. Men det betyr ikke at du må følge alle lovene når det kommer til å male hjemmet ditt! Å legge til noen luredetaljer vil selvfølgelig bidra til å forbedre utseendet til hjemmet ditt.

Sort hvit husgenser

Chevron med hvitt hus svart trimdetalj

Å legge til chevron-detaljer til din svart-hvitt enetasjes hjemmeinnredning vil bidra til å heve helhetsinntrykket av hjemmet ditt. Du kan spille ditt eget lille spill med tapedetaljer på garasjen, personverngjerdet og alt annet!

Et snev av geometrisk stil vil sikre at du opprettholder det generelle utseendet til hjemmet ditt.

Hus med hvit murstein eksteriør

Hvis du leter etter noe annet enn hvit maling, kan du bruke dette alternativet for å bevare utseendet til hjemmet ditt. Det er nok et klassisk hvitt hus med svarte dekorasjonsideer som vil hjelpe deg å opprettholde det sofistikerte utseendet du ønsker.

Sort hvit husgenser

Hvit murstein hjem ideer for svart hvit hjemmeinnredning

Vel, du bør være klar over at en murstein ikke har en absolutt glatt overflate. Så å ha et eksteriør i murstein vil tillate at hjemmet ditt ser best ut. Synlig tekstur vil gi et stilig bilde. Du kan velge å ha svart tak. Det vil fungere som en beroligende faktor. Denne dekorasjonsideen for hvitt hus vil definitivt se attraktiv ut. Det er et av de attraktive alternativene uten tvil.

Dynamisk tekstur for hvitt hus med svarte detaljer

De fleste liker å leke med den typen teksturer de ønsker i hjemmene sine. Miksing og matching er en ting som kan hjelpe deg med å oppnå ønsket tekstur. Det er flere valg du kan ha når du leter etter noe i dette området. Du kan prøve å blande og matche horisontale lap-, vertikale planke- og sementpaneler.

Sort hvit husgenser

Svart utskjæring med dynamisk hvitt hus-tekstur

Disse ser best ut, spesielt når de er parret med en nyanse av hvit. Å legge til mer lette teksturer vil bare få det til å se mer attraktivt ut. Du kan også bygge et utendørs sted som en bålplass, salong osv. for å gi hjemmet ditt mer eleganse.

Spansk arkitektur – Revival of the White House Black Trim

Du tror kanskje at rødt og brunt er de eneste to fargene som nøyaktig definerer spansk vekkelsesarkitektur. Men dette er ikke sant! Hvite og svarte fargekombinasjoner gjør like mye. Det er enda bedre når det er et hvitt hus med sorte detaljer.

Sort hvit husgenser

Spansk arkitektur for å dekorere et svart og hvitt hus

En elegant dekorasjon av baksiden av det hvite huset ditt i denne stilen vil se bra ut. Du trenger ikke bekymre deg hvis huset ditt ikke er laget av gjørme eller adobe. Sementplate vil gjøre jobben for å hjelpe deg med å skape et lignende utseende!

Det er en wrap!

Svart og hvit fargekombinasjoner kan rocke ethvert hjem. Det spiller ingen rolle om det er et lite hus eller et tilbud. Et hvitt hus med svart trim er noe som ser attraktivt og, selvfølgelig, elegant ut. Disse svarte hjemmedekorasjonsideene vil hjelpe deg med å oppnå det mest attraktive utseendet til hjemmet ditt.

Disse ideene er så gode at folk spør deg om inspirasjon. For ikke å nevne antallet hoder huset ditt vil snu! Så hva venter du på? Velg ønsket idé og gi en uttalelse til verden ved hjelp av ditt sjarmerende hus og ditt vakre valg!

Vi husker også at vi nevnte en idé med hvite klosser. Men visste du at selv om du har rød murstein i huset, ville svart fungere like bra? Kanskje du kan ta en titt på disse malingsfargene som komplimenterer rød murstein for å gjøre hjemmet ditt i rød murstein mer attraktivt.

ofte stilte spørsmål

 1. Er hvite hus med svart dekor populære?

  Svar- Hvite hus med svart dekor er mer populære enn du kanskje tror. Faktisk er den svarte dekorasjonen til den hvite bungalowen en av de mest populære tingene i det siste tiåret i arkitekturens verden. Selv om det har vært populært i det siste, betyr det ikke at det går ut av stilen snart. Svart og hvitt er en klassisk kombinasjon som vil vare i mange år fremover.

 2. Hvilken trimfarge passer godt til et hvitt hus?

  Svar- Hvitt hus med fancy svart farge passer perfekt. Men hvis husets malingsfarge er litt mørkere, kan du også gå med farger som grå og kull.

 3. Er svarte og hvite hus ute av stilen?

  Svar – For å være ærlig går svarte og hvite hjem aldri ut av trenden. Fargekombinasjonen er så klassisk at den varer evig. Selv om fargekombinasjonen sort/hvitt blekner en stund, tar det ikke lang tid før den kommer tilbake.

 4. Hvilke farger passer godt til hvite hus?

  Svar- Hvitt hus med svart dekor er en ekstremt god fargekombinasjon. Denne fargekombinasjonen ser perfekt ut på utsiden og innsiden av hjemmet ditt. I tillegg til svart, ser røde, grå og andre nøytrale farger perfekt ut med hvite hus.

 5. Hvordan kan jeg dekorere den hvite malingen i huset mitt?

  Svar- Å oppgradere hjemmets hvite maling er like enkelt som et stykke kake. Du trenger bare å velge utvendige malingsfarger som passer godt med hvit farge for å gi hjemmet ditt et snev av luksus. For eksempel kan du velge en av disse svarte hjemmeinnredningsideene for å heve spillet ditt.