Shadow

1. FC Union Berlin vs. RB Leipzig – Fotballkamprapport – 20. august 2022


RB Leipzig falt ned til et 2-1-tap i Union Berlin på lørdag for å gjøre det til tre strake Bundesliga-kamper uten seier ettersom krisen over deres mislykkede start blir dypere.

Union, som rykker inn til andreplass med syv poeng bak Borussia Mönchengladbach på målforskjell, slo til to ganger på seks minutter med Jordan Pefok på den 32. og Sheraldo Becker på den 38., og scoret med to av sine tre skudd på mål i første omgang.

– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

USAs internasjonale Pefok, som også assisterte på det andre målet, har nå tre mål på fire kamper for å fortsette sin imponerende start på livet i sin nye klubb.

Leipzig hadde truffet stolpen med Timo Werner tidlig, men måtte vente til det 83. minutt for Willi Orban å kutte underskuddet med en kraftig heading og utløse en sen kamp for Domenico Tedescos lag, men de klarte ikke å finne en utligning.

Tyske cupholdere Leipzig, som tapte Supercupen til Bayern München forrige måned, har uavgjort to og tapt en av sine tre ligakamper så langt. De er i gruppespillet i Champions League etter å ha endt på fjerdeplass foran Union forrige sesong.

Union, ubeseiret med en klubbrekord i 10 ligakamper på rad som strekker seg tilbake til forrige sesong, har nå gitt sin beste start på en Bundesliga-sesong noensinne.

Champions Bayern, på seks poeng, er i aksjon på VfL Bochum på søndag.Kilde