Shadow

Videoassistentdommer Mike Dean innrømmer feil i savnet av Marc Cucurellas hårtrekkMike Dean, Video Assistant Referee (VAR) i Premier League-kampen mellom Chelsea og Tottenham Hotspur, sa torsdag at han ringte feil da Spurs’ Cristian Romero trakk i håret til Marc Cucurella.

Feilen ble ikke gitt av dommer Anthony Taylor på banen, og Spurs tjente da de scoret en siste gisp-utligning for å tjene et poeng fra uavgjort 2-2 på Stamford Bridge søndag.

– VAR-anmeldelsen: Romero hårtrekkende rødt kort, Richarlison offside
– Olley: Conte, Tuchel starter siste del av ‘Battle at the Bridge’
– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer

Chelsea-manager Thomas Tuchel kritiserte Taylor og Dean og Cucurella sa at det var “veldig tydelig” at Romeros handling var en forseelse med rødt kort.

“Jeg kunne ikke tildele et frispark som VAR, men jeg kunne anbefale Taylor at han besøker dommerens vurderingsområde for å vurdere et mulig rødt kort,” skrev Dean i en spalte for The Mail+. «I løpet av de få sekundene jeg måtte studere Romero som trakk i håret til Cucurella, så jeg ikke på det som en voldelig handling.

“Jeg har siden studert opptakene, snakket med andre dommere, og ved ettertanke burde jeg ha bedt Taylor besøke monitoren hans på banen for å se selv. Dommeren på banen har alltid det siste ordet.”Kilde