Shadow

USWNT ønsket å slå Canada «så dårlig vi kunne» i W Championship-finalen


Lindsey Horan har fortalt ESPN at USA ikke var ute etter hevn da de slo Canada i CONCACAF W Championship-finalen, men sa at de var desperate etter seier mot sine mangeårige rivaler.

USWNT løftet W Championship-trofeet med en 1-0-seier mot Canada i juli, et år etter at de ble slått av de eventuelle gullvinnerne i Tokyo-OL-semifinalen. USA vant bronse etter å ha tapt mot Canada.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Men Lyon-midtbanespiller Horan benektet ideen om at OL spilte på det amerikanske lagets sinn da de møtte Canada på Estadio BBVA i Guadalupe, Mexico.

“Du kan spørre hvilken som helst av oss eller noen av Canada-spillerne, det kommer alltid til å være et rivaliserende spill, og det kommer alltid til å være et stort spill, og du vil slå dem så dårlig du kan,” sa Horan i et intervju med ESPNs Futbol Americas.

“Men igjen, jeg tror for oss at det var akkurat som vi ønsker å spille slik vi ønsker å spille… og faktisk gå ut med et smell og spesielt med den lange turen også.

“Jeg tror ikke vi tenkte så mye på OL, men dessuten ønsker vi alltid å slå Canada og vi ønsker alltid å vinne.

“Ikke mye som hevn, det var mer så vi bare ønsker å vinne – vi ønsker å vinne hver eneste kamp vi spiller, hver eneste turnering vi spiller i, og det var det viktigste for oss, men å spille slik vi ønsket å vi vil.”

Horan, 28, sammenlignet hver USWNT-kamp med en VM-kamp, ​​siden finalen i Australia og New Zealand er mindre enn ett år unna.

USA slo Nigeria 4-0 i en vennskapskamp på lørdag der Horan scoret og møter dem igjen på tirsdag før et sammenstøt mellom verdens- og europamestere mot England neste måned.

“Vi må gjøre alt vi kan for å gjøre oss klare hvis vi skal spille i verdenscupen i morgen,” sa Horan.

“Det betyr at hver trening, hvert møte, hver kamp er vi fullt fokusert og vi er fokusert på dette laget og det vi gjør for å forberede oss til verdenscupen.

«Vi vet at det begynner å nærme seg, og dette året kommer til å gå veldig fort frem mot verdenscupen, så vi må være klare til enhver tid.

“Hver kamp vi spiller, er det som om vi spiller en VM-kamp, ​​og jeg tror det er det viktigste for oss, og vi bygger videre på hver enkelt kamp og forhåpentligvis blir bedre i prosessen.”Kilde