Shadow

USMNTs Luca de la Torre ute i 3 uker før verdensmesterskapetUSAs herrelandslags midtbanespiller Luca de la Torre har pådratt seg en beinskade som vil sette ham på sidelinjen i tre uker, sa hans spanske klubb Celta Vigo fredag, med mindre enn en måned unna VM.

Celta sa at De la Torre har en muskelrivning i venstre ben. Celta-trener Eduardo Coudet sa imidlertid at han var sikker på at spilleren hans ville være i form i tide til VM.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

«Jeg har snakket med legen, det er en liten sak [injury],” sa Coudet fredag. “Han vil helt sikkert klare det [to the World Cup]. Han er en spiller som har en rolle med landslaget sitt, så det vil ikke være noe problem.”

USA åpner verdensmesterskapet i Qatar 21. november mot Wales. Den spiller deretter mot England og Iran i gruppe B.

De la Torre spilte fire opptredener for USMNT i verdenscupkvalifiseringen og var i startoppstillingen til lagets vennskapskamp mot Japan i september.

Den 24 år gamle spilleren kom til Celta i sommer, og signerte en fireårskontrakt. Han har bare spilt fem kamper på totalt 54 minutter for Celta denne sesongen, alle som innbytter, etter overgangen fra den nederlandske klubben Heracles.Kilde