Shadow

Ungdomsidrettsutøvere blir kreative når de inkorporerer idrett hjemme


Coronavirus-pandemien tar fortsatt hardt på idretten med en rekke ungdomsidrettsarrangementer og sesonger som fortsetter å bli suspendert eller kansellert. Dette betyr at idrettsutøvere, foreldre og trenere må bli kreative med måter å bringe sport og aktiviteter til huset, oppkjørselen eller bakgården.

Her er vårt utvalg av de beste og mest kreative hjemmetrenings- og sportstreningsvideoene som idrettsutøvere har gjort for å være forberedt på tiden da trening og konkurranser gjenopptas.


Trickbilder i flere dager

Akkurat når du tror at lureskuddene ikke kan bli galere.. gjør de det!


Utnytt naturen!

Vi elsker denne ungdoms lacrossespillerens kreative tenkning med å bruke ressursene han har for å hjelpe ham med å trene selv

Hockey hjemme

Foreldre: enten kjøp eller bygg et provisorisk hockeynett for garasjen eller bakgården for å holde den unge hockeyspilleren opptatt og motivert til å bli bedre

Prøv alt!

Ta den ekstra tiden hjemme for å oppmuntre barna til å prøve nye idretter og nye aktiviteter for å bli bedre og holde deg klar til å spille

Start dem ung!

Dette er en flott tid for å lære barna sport og aktiviteter i ung alder. Sjekk ut denne 1-åringen som allerede får skudd!

Ikke la begrenset plass begrense deg

Gjør ditt beste med det du har! Ikke alle har god plass til sport og aktiviteter, men du kan få mest mulig ut av det du har og bli kreativ med forskjellige øvelser.

Foreldre, tren med barna dine

Ok, så kanskje denne faren og datteren hans er det ekstra imponerende, men det betyr ikke at du ikke kan hjelpe barnet ditt med å øve eller til og med spille “spill” mot dem.

Når treningsstudioet er stengt, gjør gymnastikk hjemme

Denne unge gymnasten lar ikke nedleggelsen av treningsstudioet stoppe henne fra å trene!

Lag ditt eget utstyr

Ikke alle har tilgang til sportsutstyr. Prøv å lage noen hjemme ved å bruke husholdnings- eller utendørsartikler for å skape hindringer og ekstra utfordringer.

Finn offentlige parker for å øve

Du forventer vanligvis ikke å se hockey-triks i den lokale parken, men det kan virkelig lønne seg å finne forskjellige områder for å utfordre deg selv som idrettsutøver!

Utnytt helligdager

Gjør ferien enda morsommere ved å inkorporere sport eller spill i lurebilder – slik Deccan gjorde her med gresskaret!

Spill når som helst, hvor som helst

Denne gangen borte fra lagsport har vist hvor mye vi bare elsker spillet i kjernen, i stedet for seirene og tapene. Ha det gøy med å være aktiv og hold liv i sporten hjemme, uansett hvordan!

Kilde