Shadow

Transfer Talk – Juventus vil ha januaravtale for Jordi Alba


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Juve vil ha januaravtale for Alba

Juventus viser interesse for å hente Barcelonas venstreback Jordi Alba i januars overgangsvindu, melder Sport, and the Blaugrana er villige til å la den spanske landskampen forlate midtsesongen slik at de kan senke lønnsutgiften.

De Bianconeri har slitt denne sesongen, og vunnet bare to av sine ni kamper i alle konkurranser, og Torino-sidens sittende venstreback Alex Sandro er en spiller hvis prestasjoner har blitt gransket. Det har blitt rapportert andre steder at brasilianeren vil forlate klubben når kontrakten hans går ut denne sommeren.

Det gjorde at Juve leter etter en ny venstresidig forsvarsspiller. Alba har kontrakt på Camp Nou ut neste sesong, og den italienske drakten sies å føle at 33-åringen ville være en signering som gir økonomisk mening for klubben.

Det kan også være et trekk som passer spilleren, ettersom konkurranse fra Marcos Alonso og Alex Balde sannsynligvis vil påvirke spilletid hans i den katalanske hovedstaden. Alba ville likevel være opptatt av å fortsette å representere Barcelona.

PAPIR SLADDER

– Siden en lovende debut så ham spille inn et mål og assist mot Sassuolo, Angel Di Maria har skuffet i løpet av sin tid med Juventus til det punktet at de vurderer å la den argentinske landslagsspilleren dra i januar, ifølge Calciomercato. Kantspilleren har allerede gått glipp av fire kamper på grunn av skade og fikk rødt kort under tap mot Monza i sluttspillet før landskamppausen.

– AC Milan har håpet at de skal klare å signere Real Madrid-vingen Marco Asensio når kontrakten hans går ut til sommeren, men Calciomercato antyder at de vil møte vanskelige komplikasjoner. Det kommer i form av interesse fra Barcelona og Juventus, som begge er ivrige etter å legge til den spanske landslagsspilleren på en gratis overgang.

Levi Colwill kan være på lån hos Brighton & Hove Albion fra Chelsea, men midtstopperen blir allerede sett på av ulike italienske klubber, ifølge Calciomercato. Det legges til at AC Milan og Napoli begge tidligere har vurdert 19-åringen, mens Atalanta er klubben som tok de klareste stegene foran et mulig trekk.

– Lyon-angriper Tete har antydet at han ønsker å forbli i den franske klubben, hvor han spiller på lån fra Shakhtar Donetsk, på permanent basis.

«Jeg er veldig glad her, jeg elsker denne byen, jeg elsker denne klubben», siterer den 22 år gamle tidligere Brasil ungdomslandskampen av Foot Mercato. “Det er praktisk talt min andre familie, og jeg håper jeg blir her lenge.”Kilde