Torino vs. Juventus – Fotballkamprapport – 15. oktober 2022

Juventus-spissen Dusan Vlahovic scoret et sent mål for å sikre en 1-0-seier mot lokalrivalene Torino i Serie A på lørdag etter at begge lag hadde slitt med å skape klare muligheter.

Presset var på for Juve og manager Massimiliano Allegri etter deres 2-0 Champions League-tap på Maccabi Haifa, men en svak prestasjon i første omgang ga de skadede gjestene liten grunn til optimisme.

De var uten Angel Di Maria, som har en hamstringskade og blir ute til begynnelsen av november. Den argentinske playmakeren ble savnet da Juventus sin midtbane slet med å skape sjanser og ga Torino rom til å angripe.

De første 45 minuttene av Torino-derbyet ga lite å juble for noen av sidene, Torinos få halvsjanser rundt boksen ble snudd ut av Juve-forsvaret.

Vlahovic hadde den første virkelige muligheten etter 34 minutter, men serberkameraten Vanja Milinkovic gjorde en imponerende redning og holdt deretter unna Manuel Locatellis innsats.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen

Milinkovic var igjen i fokus etter pause da han klarte å dytte over Locatellis sprellende skudd som var på vei opp i hjørnet.

Moise Kean var nær ved å gi Juventus ledelsen etter 62 minutter, men klarte ikke å få et skudd fra nært hold på mål.

Vlahovic mistet markøren i det 74. minutt og banket ballen inn fra kloss hold etter en assist fra Danilo, og sikret en sårt tiltrengt seier til Allegris lag.

Juventus klatret til sjuende i Serie A med 16 poeng etter å ha spilt en kamp mer enn lagene over dem, syv poeng bak lederne Napoli. Torino er nummer 11 på 11 poeng.