Shadow

Topp 4 målscorere fra verdensmesterskapet for kvinner


Toppscorerne i kvinnespillet dukker opp på store måter for landene sine i verdensmesterskapet i 2019, noe som betyr at Golden Boot-løpet varmes opp.

VM er internasjonal fotballs største scene og stjernene skinner sterkt i 2019. De 20 beste lagene fra hele verden tok turen til Frankrike for verdensmesterskapet for kvinner i sommer. Så langt har vi sett både David og Goliat seire, og på vei inn i den siste uken av turneringen, burde verden være klar for et show.

Verdenscupen har brakt noen fantastiske mål så langt, og fra det noen klare frontløpere for det ettertraktede Golden Boot-løpet. Gullstøvelen deles ut til turneringens toppscorer, og vi har et godt løp i gang når vi går inn i de to siste kampene. Sjekk ut de beste målscorerne å holde øye med i den siste uken av verdensmesterskapet for kvinner 2019.

En av spillets mest beryktede målscorere, Alex Morgan, har plassert seg på toppen av gullstøvelløpet med 6 scorede mål. Mens 5 av målene hennes ble scoret i deres første gruppespillkamp mot Thailand, bør du ikke undervurdere henne. Hun sikret seg det kampvinnende målet for å sende laget sitt til VM-finalen. Morgan har historisk sett vært kjent for sine målscoringer dyktighet, men har utviklet spillet sitt de siste par årene til å være mer enn bare det.

Alex Morgan reiser tilbake til Frankrike og til sin gamle hjemmestadion, Lyon, for deres siste kamper i verdensmesterskapet. Morgan spilte for Olympique Lyonnais i 2017, et kraftsenter for kvinner i Lyon, Frankrike. Hun vil se etter å fortsette sin scoringsdominans på et felt som er veldig kjent for henne.

Verden bør forvente en målbevisst, fokusert Alex Morgan resten av turneringen. Å, og noen flere mål også.

En iherdig målscorer som har den unike evnen til alltid å finne baksiden av nettet vil se etter å holde seg i toppen av Golden Boot-løpet med den amerikanske duoen Rapinoe og Morgan når de to landene møter hverandre i en semifinalekamp. Ellen White har scoret mål konsekvent gjennom hele turneringen og finner seg selv på rett sted til rett tid for å gi laget sitt forsprang. Hennes 6 mål satte henne på andreplass etter Morgan, med tiebreaker som assists, Morgan har 3.

Hennes evne til å score mål er ikke det eneste vi vil huske om henne dette verdensmesterskapet, hennes unike feiring hver gang hun scorer kan være like bemerkelsesverdig. White gir kreditt til en av favorittspillerne hennes, Anthony Modeste, som er spiss i Bundesliga. Hun støtter laget hans og ham som spiller og bestemte seg for å vise frem det under verdenscupen. Heldig for oss fortsetter hun bare å score, så vi får nyte feiringen like mye som vi gjør målene.

Ellen White vil se etter å fortsette sin målscoring i tredjekampen etter å ha sikret seg et mål i tapet for USA i semifinalen.

Ja, du leste riktig, nok en amerikaner i toppen av Golden Boot-løpet. Megan Rapinoe, den rosahårede vidunderkvinnen har gjort en uttalelse i utslagsspillene for USA. Hun sitter uavgjort på toppen av løpet med 6 mål, men i motsetning til Morgan har målene hennes kommet litt senere og til tider der laget hennes trengte dem mest.

Rapinoe er kjent for sin evne til å slå forsvarsspillere fra driblingen og gi kvalitetsballer inn i boksen som lagkameratene hennes kan komme seg på slutten av, men dette verdensmesterskapet har hun funnet seg selv i den andre enden. Rapinoe har satt hele landet på ryggen ved å score begge målene i sine to knockout-seire mot Spania og Frankrike.

Rapinoe er en veteran på laget i sitt tredje verdensmesterskap, og vil se etter å fortsette sin rekke med mål når de går inn i kampen mot England for en sjanse til å spille for et verdensmesterskap. Hva ville være søtere enn å vinne et verdenscup? Å vinne et andre verdenscup på rygg mot rygg. Megan Rapinoe og USA vil se etter å gjøre nettopp det.

Den mørke hesten i årets løp om gullstøvelen er den nederlandske spissen, Vivianne Miedema. Miedema er ikke fremmed for målscoring, da hun er landets toppscorer med 60 mål i sin internasjonale karriere. 22-åringen har sementert seg inn i historiebøkene med sine to mål mot Kamerun dette verdensmesterskapet, som slynget henne til toppen av de nederlandske rekordbøkene.

Hun vil se etter å fortsette sin målscoringskampanje i Nederland semifinalekampen mot Sverige, en tøff, smart defensiv side. Mens Miedema kun har tre mål gjennom hele turneringen så langt, er hun den siste spilleren på vår overvåkningsliste, da laget hennes fortsatt har en sjanse til å fortsette å gå videre. To mål neste kamp kan sette henne rett tilbake i miksen, så hold øynene oppe for dette unge, imponerende talentet fra Nederland.

Kilde