Shadow

Tom Cruise har tilbudt seg å ta Lewis Hamilton en tur i P-51 Mustang-flyet sitt


AUSTIN, Texas — Lewis Hamilton har til hensikt å ta Tom Cruise på tilbud om å fly i sin P-51 Mustang og ønsker å få et eget pilotsertifikat.

Hamilton vurderte å spille sammen med Cruise i den nylige «Top Gun: Maverick»-filmen, men fant ikke en måte å kombinere filmforpliktelsene med løpsplanen.

Cruise har imidlertid tilbudt Hamilton en flytur i hans gamle fly, en P-51 Mustang fra andre verdenskrig, som er omtalt i filmen, og Mercedes-sjåføren har til hensikt å ta ham på tilbudet.

“Tom har et fantastisk fly fra andre verdenskrig, og han har fortalt meg “når du vil gå opp i det”, og jeg har aldri vært i det,” sa Hamilton til ESPN. “Jeg tror han tok James Corden opp i det for en stund siden, så jeg må komme meg ut i det.”

Hamilton kjørte nylig sin Mercedes W12-bil mot et L-39 Albatross-jetfly som en del av et kampanjearrangement med en teamsponsor. Han sa at han fikk en tur ved kontrollene og har til hensikt å sette av tid i timeplanen for å få et eget pilotsertifikat.

“Det var utrolig!” sa Hamilton. “Jeg hadde vært oppe i en rød pil for mange år siden, men dette var en litt raskere jet, og jeg måtte spille mer. Jeg rullet tønner, jeg gjorde løkkene bakover, løkkene forover — fra øyeblikket vi tok av hadde jeg kontroll.

“Han tok av rullebanen og så ga han meg pinnen og det var fantastisk, det var sprøtt. Jeg gleder meg til å gjøre det igjen; jeg gleder meg til å gjøre det mer.

“Jeg ser allerede på hvordan og når jeg kan ta flysertifikatet mitt, fordi jeg vet at Tom har full lisens og er fantastisk i både helikoptre og fly. Han har bedt meg om å få en flysimulator i evigheter, så jeg tror det handler om tid.

“Jeg kan stort sett kjøre hva som helst med en motor – jeg ble født med det. Det er en gave jeg antar at jeg har.”Kilde