Shadow

Takle skadedyrbekjempelsespandemien fra bunnen og opp


Takle skadedyrbekjempelsespandemien fra bunnen og opp

administrator

11. november 2022

Amerika og dets store urbaniserte sentre har et skadedyrproblem. Rangeringen viser hvor alvorlig dette problemet begynner å bli i storbyene, og nå er det ifølge NPR nye skadedyr å forholde seg til i form av flekkete frontlykter. Urbaniseringen vil ikke stoppe; det har vært en viss grad av flukt i byen siden koronaviruspandemien, men lite konsistens i den trenden. Videre har dette bare vokst mindre byer og landsbyer, skapt flere byer og en utvidelse av det som allerede er plaget. Som et resultat må nye utbygginger vurdere skadedyrbestandige tiltak – men hvordan?

Riktig byggerutine

De viktigste prinsippene er også de enkleste. Riktig forsegling av en eiendom, sikre at luftventiler ikke er trygge havn for skadedyr, og å gjennomføre regelmessige inspeksjoner for å se etter sprekker i vegger er det EPA anbefaler som den beste handlingen for bygningssjefer for å forhindre infeksjoner og resulterende skader. fra henne. Når det gjelder søksmål ved angrep, vil dette også bidra til å oppfylle byggherrers og bygningsforvalters forpliktelser til å forebygge skadedyrangrep og sørge for at ansvaret for dårlig vedlikehold og skadedyrattraksjon faller på leietakere. Der det ikke er utført regelmessige inspeksjoner og vedlikehold, eller den opprinnelige konstruksjonen var av dårlig kvalitet, vil det falle på byggherre, driftsansvarlig og eier.

Bygg hovedinfrastrukturen

Til tross for best oppsatte byggeplaner vil det alltid være utfordringer knyttet til eiendom. Som CBS påpeker, har byer implementert drastiske planer som spenner fra å slippe ut vildkatter i lokale økosystemer til å forgifte mistenkte vannkilder for å håndtere parasitter. De er svært vanskelige å holde utenfor, så det beste svaret er å sørge for at alt inne i bygningen er sikret. Sørg for at det brukes kabler av høy kvalitet, slitesterke materialer til rør og gassverk, og bygg generelt eiendommen på en slik måte at det er et dårlig forslag for gnagere – hvor de ikke vil kunne trives.

Insektutfordringen

I tillegg til større parasitter er det et vedvarende og alvorlig problem knyttet til insekter. Mygg, fluer og andre typer skadedyr kan forårsake sykdom og forårsake alvorlig forringelse av treverket i eiendommen. Bortsett fra å opprettholde høye nivåer av hygiene, er den beste måten å forhindre dette på gjennom godt lukkede bygninger og høykvalitets ventilasjonssystemer. Videre vil det også hjelpe bygningsoperatører og leietakere til å minimere energikostnadene sine – noe som bør være en dyd for enhver nybyggdrift og noe som vil bidra til å sikre byggets lønnsomhet og egnethet.

Skadedyr er et stort problem i det amerikanske kommersielle området. Mye kan gjøres for å holde dem ute, og bør gjøres – men det er også viktig å akseptere at det kommer inn skadedyr. prinsippet som vil understøtte en lønnsom drift.