Shadow

Rekordantall 8U-spillere del av USA Hockey i 2018-19


Kombinasjonen av deltakelse øker i både langvarige hockey-hotbeds og også i nyere markeder har drevet den konsekvente veksten.

FLINT, MICHIGAN, NATIVE BLIR REKORDBRYTER SOM 8 OG UNDER DELTAGELSE NÅR FJERDE REKORDBRYTERENDE SESONG på rad.

For fjerde sesong på rad har USA Hockey etablert en ny deltakerrekord for én sesong 8 og under med Flint, Michigan, og produserte USA Hockeys 122.136. 8U-spiller i 2018-19. Sesongen totalt på 123.303 markerer sjette sesong på rad der USA Hockey har sett en økning i 8U-deltakelsen.

Hayes, den rekordstore spilleren denne sesongen, utviklet en interesse for hockey gjennom deltakelse og lidenskap fra familiemedlemmer. Denne interessen vokste ved å delta på en Detroit Red Wings-kamp på Little Caesars Arena – hans første NHL-kamp noensinne – og kort tid etter resulterte han i at han meldte seg inn i Flint Firebirds-organisasjonen som ligger på Flint Iceland Arena.

USA Hockey er nok en gang i gang med å øke deltakelsen av spillere fra sesong til sesong i ungdoms- og jenteklassifiseringer, ettersom resultatene markerer USA Hockeys niende år på rad med over 100 000 deltakere på 8U-nivå.

Kombinasjonen av deltakelse øker i både langvarige hockey-hotbeds og også i nyere markeder har drevet den konsekvente veksten. Målt ved USA Hockey-tilknyttede selskaper, viste Nevada de største 8U-deltakelsesgevinstene fra år til år, og økte med 116 %. I mellomtiden postet Minnesota (18.769), Massachusetts (13.320) og New York (12.771) de største 8U-deltakelsene etter stat.Kilde