Shadow

PGA-odds: En oddsmakers oppfatning av 2022 US Open og LIV Golf


Av Sam Panayotovich
FOX Sports Betting-analytiker

2022 US Open er endelig her, men ikke uten kontroverser. Og hvis Dustin Johnson vinner denne majoren på The Country Club i Brookline, Massachusetts, kan den profesjonelle golfverdenen eksplodere.

Som du sikkert vet nå, vil visse høyprofilerte golfere som ble med i den splitter nye LIV International Golf Series – som Johnson – delta denne helgen i Boston-forstedene.

Og selv om denne avgjørelsen har skapt mye oppstyr blant noen PGA Tour-trofaste, er det bare enda en dag og enda en dollar for bookmakere i Las Vegas som skriver spill på arrangementet.

“Det påvirker ikke noe bak disken i det hele tatt,” Westgate SuperBooks visepresident for risikostyring Jeff Sherman fortalte FOX Sports. “Det er business as usual for oss. Åpne markedene, ta spill og flytt tallene.

“Vi bekymrer oss ikke for ting vi ikke kan kontrollere.”

Sherman skrev en innsats på $1000 på Johnson til 40-1 odds, og hvis dobbel-dipperen ender på topplisten, vil den innsatsen betale ut $40.000. Superboken er tydelig bullish den Johnson vil ikke vinne fordi de fortsatt tilbyr DJ på 35-1, mens andre sportsbooks er spesielt lavere.

Andre bemerkelsesverdige innsatser inkluderer en $1 500 pop på Bryson DeChambeau på 60-1 for å vinne $90 000 og en $2000 billett på Scottie Scheffler på 25-1 for å vinne $50 000.

“Vårt beste resultat er Patrick Cantlay,” rapporterte Sherman. “Vi gjør det veldig bra hvis han vinner denne helgen. Vi kom i forkant av trekket på Rory [McIlory] forrige helg, så det er ikke mye ansvar der. Og vi er solide på Jon Rahm også. Han er litt høyere enn vanlig, men du kan ikke gå for høyt på en sånn fyr.

“Det er jevn handling på Rahm, men ingenting er for sprøtt.”

Xander Schauffele er en polariserende figur på PGA Tour. Noen spillere kan ikke få nok, mens andre holder seg langt unna å satse ham for å vinne direkte. SuperBook respekterer Schauffele mer enn de fleste butikker fordi de for øyeblikket har ham på 20-1 mens andre butikker tilbyr 25-1 eller høyere.

“Han har fem strake topp-syv-plasseringer på US Open,” sa Sherman. “Han passer eksepsjonelt godt til disse USGA-banene. Og han runder av til form med en topp-fem-plassering på Byron Nelson, etterfulgt av topp 20 i sine to siste turneringer.

“Vi ser respekterte penger på Schauffele i head-to-head-markedene, og jeg vet at andre satser ham på topp 5- og topp 10-markedene også. Tony Finau er en annen fyr som vekker oppmerksomhet på disse områdene. De er to karer som kanskje ikke får massevis av støtte for å vinne direkte, men de kan tjene penger på andre måter.”

Apropos å tjene penger, Phil Mickelson skal ha mottatt en signeringsbonus på rundt 200 millioner dollar for å bli med i LIV, men han vil også delta i årets US Open. Som du kan forestille deg, har den situasjonen rukket mange fjær over hele golfverdenen, og noen kritikere er ute etter blod.

Men ingen av de tingene betyr noe bak disken på slutten av dagen.

Mickelson har alltid vært en magnet for spillhåndtak i flere tiår, og Sherman mener Lefty er den nest beste spilleren for bookmakerbransjen bak Tiger Woods siden han begynte å lage og flytte golfnummer i ørkenen. Han tror bare ikke Mickelson er en seriøs utfordrer på Brookline.

“Vi har Phil på 300-1,” sprakk Sherman. “Og vi er åpne for forretninger.”

Sam Panayotovich er en sportsbettinganalytiker for FOX Sports og NESN. Han har tidligere jobbet for WGN Radio, NBC Sports og VSiN. Han vil sannsynligvis velge mot favorittlaget ditt. Følg ham på Twitter @spshoot.


Få mer fra Golf – PGA – US Open – 16.06.2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.Kilde