Shadow

Pest Science Corporation: Feirer 20 år med utmerket vitenskapsbasert tjeneste


Philstar.com

1. desember 2022 | 10:39

MANILA, Filippinene – Det som startet som et lite selskap innen skadedyr- og termitthåndteringsindustrien, har Pest Science Corporation stadig vokst til å være det første pålitelige ISO-IMS-sertifiserte skadedyrbekjempelsesselskapet på Filippinene.

Etter å ha navigert i det turbulente og rolige vannet i industrien, ble selskapet bygget fra en ydmyk begynnelse med bare tre pionerer som dedikerte seg til selskapet. I dag, Skadedyrvitenskap har stolt mer enn 500 ansatte over hele landet.

Man lurer på hvordan Pest Science Corporation gjorde det. Tro mot logoen til et mikroskop og en feil, har Pest Science Corporation brukt en svært detaljert og vitenskapsbasert tilnærming til å designe sine produkter og tjenester for sine kunder.

I det første tiåret sikret Pest Science Corporation ISO-sertifisering for et integrert styringssystem (IMS). For å opprettholde denne sertifiseringen trener selskapet kontinuerlig sine ansatte og ansatte, og sikrer deres kapasitet og kunnskap på dette feltet. I tillegg har Pest Science Corporation en intern forurensningsansvarlig og sikkerhetsansvarlig.

Pest Science Corporation er den første IMS-sertifiserte skadedyrbekjempelsesoperatøren og skadedyrbekjempelsesselskapet på Filippinene, revidert og sertifisert av TUV-SUD PSB Philippines som oppfyller følgende standard:

  • ISO 9001: Kvalitetsstyringssystem 2015
  • ISO 14001: Miljøstyringssystem 2015
  • ISO 45001: 2018 styringssystem for arbeidsmiljø og sikkerhet

Den organiserte, systematiske og vitenskapsbaserte tilnærmingen til selskapet har sikret kvaliteten på tjenestene til kundene og gitt stolthet og verdighet til de ansattes arbeid.

Pest Science Corporation er forpliktet til å yte den høyeste kvaliteten på tjenesten til kundetilfredshet og gjennomføre aktiviteter på en ansvarlig måte, med hensyn til alle miljø-, arbeidshelse- og sikkerhetsspørsmål.

Med selskapets oppdrag om å bringe vitenskap og service sammen innen det dynamiske feltet skadedyrbekjempelse, ønsker det også å betjene et større marked, spesielt i områder der etterspørselen etter skadedyrbekjempelsestjenester er høy ved å bruke sin biorasjonelle.

I tillegg gjør Pest Science Corporation sin oppgave å fremme og spre informasjon til publikum om Integrated Pest Management (IPM) – en av selskapets tilnærminger til å løse skadedyrproblemet.

Selskapet lager behandlinger for flygende insekter som mygg, krypende insekter som kakerlakker, strukturelle insekter som termitter og biller og også pattedyr- og gnagerekontroll. Også inkludert i den utmerkede tjenestelinjen er misting, sanitet og misting.

Pest Science Corporation sikrer at alle ansatte er godt utstyrt og grundig opplært i vitenskapen og biologien innen skadedyrbekjempelse og -håndtering, og orienterer dem mot selskapets helhetlige tilnærming, ikke bare kjemisk behandling.

På toppen av det er personalet orientert mot bransjens inn og ut. På denne måten er deres folk mer enn i stand til å yte de beste tjenestene til kundene sine. Å styrke folket deres på denne måten har gjort det mulig for dem å ha filialer over hele Filippinene.

For å feire Pest Science Corporations 20-årsjubileum ble det holdt en medialansering 17. november på Kusina Comfort Food, Hotel Arzo i Paco, Manila.